Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivju ēdieni :: Zutis

Zutis

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Marinēts zutis 4.27

Ja zuši dzīvi, tad iedur astē un pakausī, lai notek asinis, iegrieztās vietās uzkaisa sāli. Novelk ādu, nogriež spuras, sagriež 2 - 3 pirkstu platos gabaliņos, liek verdošā ūdeni, pieliek vircas, sāli. etiķi, 2...Skatīt recepti

Zušu rulāde (saldēta) 4.00

Zutim novelk ādu, nogriež spuras, atgriež vaļā muguru, izņem asaku un iekšas, novārītu olu sakapā, zuti pārgriež šķērsām uz pusēm, uzkaisa sāli. piparus, olu, sarullē, sasien. Ūdenim pieliek vircas, sāli, liek zuti verdošā ūdenī, vāra...Skatīt recepti

Cepts zutis 4.28

Zutim novelk ādu, nogriež spuras, iztīra iekšas, nomazgā, sagriež glītos gabaliņos apmēram 2 pirkstu platumā, apkaisa ar sāli, iemērc miltos, olā, rīvmaizē, cep karstā sviestā vai taukos abas puses viegli brūnas. Sakārto uz trauka, pārlej...Skatīt recepti

Zuša frikasejs 4.14

Zuti notīra, nomazgā un ar visu ādu sadala apm. divu pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli un ļauj kādu 1/2 st. stāvēt. Tad katlā izkausē sviestu, iekuļ sviestā miltus, pielej klāt buljonu un skābu krējumu,...Skatīt recepti

Taukos cepts zutis 4.05

Sagatavotu, gabalos sagrieztu zuti uzliek vārīties ar verdošu sālsūdeni un ātri uzvāra, pēc tam uz sietiņa notecina, apviļā ola, miltos un berztā baltmaizē un cep peldus karstos taukos. Galdā ēdienu pasniedz ar citrona šķēlēm, salātiem...Skatīt recepti

Cepts zutis 2 4.15

Notīrītu zuti, nomazgā, sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, vispirms apviļā miltos, tad sakultā jēlā olā, ar sāli, un beidzot berztā maizē vai miltos, cep sabrūninātā sviestā uz mazas uguns 6 - 8 min. no...Skatīt recepti

Alū vārīts zutis 4.41

Sagatavotu, gabalos sagrieztu zuti izsutina gatavu ar garšvielām uzvārītā alū. Var ari ņemt uz pusēm alu ar ūdeni. Zuša gaļu izņem, mērci izkāš, un satumina ar sviestā iejauktiem miltiem....Skatīt recepti

Zutis brūnalus mērcē 4.33

Sagatavotus zušus lēnām izvāra gatavus ar alu un garšvielām pagatavotā mērcē. Pasniedzot mērci, pieliek sviestu. Pasniedz ar sausiem kartupeļiem....Skatīt recepti

Zutis ar līdaku 4.25

Sagatavotu, nenodīrātu zuti uzliek vārīties verdoša ūdeni ar sāli, sīpolu, vircēm, seleriju, pētersīļa sakni un pusi lauru tapas, un lēnām, apm. 45 min. laikā izvāra mīkstu. Līdaku vāra ar tām pašām piedevām, tikai 30 min....Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
seņu mērce , cepetis , Piena mērce , medījuma , Biešu salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Smuidra, Vitauts, Smuidris



Noderēs
Uz pannas vai katliņā sakarsētos taukos apcep sasmalcinātās garšsaknes un tomātu biezeni, pielej brūno buljonu, pievieno bez taukiem izkarsētus, buljonā
Makaronus liek verdošā ūdenī, kam piebērts sāls, un vāra līdz makaroni ir mīksti. Makaroniem pieliek sviestu un sakultas olas, visu
Novārītus ziedu kāpostus liek panā, kurā iepriekš izkausēts sviests, pievieno sāli pēc garšas, apcep līdz ziedkaposti paliks viegli brūni (apmēram
Jēlu vistu krūšgaļu divreiz izlaiž caur maltuvi, piejauc sviestu, un šo biezeni sagrūž piestiņā. Pieliek olas, sāli, ūdenī atmiekšķētus un
Platas glāzes vai stikla bļodiņas izklāj ar salātu lapām, liek sektoros strēmelēs sagrieztu žāvēto desu, ripiņās sagrieztus izkarsētus un atdzesētus
Aveņu kompotu gatavo līdzīgi zemeņu kompotam pēc visiem trim paņēmieniem. Sevišķi laba aveņu šķirne ar aromātiskām tumšām ogām ir Kaļiņingradas
Notīrītu kāpostu galviņu sagriež astoņās daļās, kacēnu izgriež. Kāpostus sutina ar nelielu ūdens un 20 gramu sviesta. Ar pārējo sviestu,



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180