Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Sautētas zivis

Mintāja fileja krējuma mērcē

Mintāja fileja krējuma mērcē

saldēts mintajs 1kg, krējums 5ed.k., milti panēšanai, eļļa cepšanai, sīpols, sāls, pipari, nedaudz ūdens, zaļumi.

Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli, sagriež gabaliņos, gabaliņus apviļā miltos un cepu ieeļļotā pannā, cepjot pasāla un papiparo, cepj no abām pusēm līdz zivs paliek nedaudz brūna, tad liek klāt iepriekš apceptos sīpolus, krējumu un var pašķaidīt ar uzkarsētu ūdeni, pievieno zaļumus.

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. Labu apetīti!

Pagatavosanas sarezgītība
Viegli
Kopējās izmaksas
Vidējas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2017-09-04
Recepte apskatīta: >1k


mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
baltmaize , zivju , sacepta , Kabači , jēra gaļas ,
Šodien vārda dienas svin:
Maigurs, Mārica, Māris



Noderēs
Zaļo saldo piparu pākstis un nepāraugušus baklažānus cep cepeškrāsnī un siltiem noņem mizu un arī izņem sēklas. Sarkanos tomātus mazgā,
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber
Cūkgaļas galerts
Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos. Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu
Gurķus labi nomazgā, Ļauj gurķiem apžūt gaisā, tad saliek kārtām ar garšaugiem dezinficētā stikla burkā. Garšaugus izlasa, nomazgā un parupji
Plūmju ievārījums
Plūmēm uzlej vārošu ūdeni, 3-5 minn patur, liek uz sieta notecēties, novelk ādiņu, pāgriež gareniski uz pusēm, izņem kauliņus.Plūmes sakārto



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Vistas pusspārniņu šašliks.
Ņem glāzi, ielej tajā augu eļļu, tad pievieno visas minētās garšvielas un tomātu pastu, kārtīgi sajauc. Noskalo un notecina vistas

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180