Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivju ēdieni :: Ragū

Ragū

Zivs ragū



Vārītai zivs gaļai izņem asakas, gaļu sadala mazos gabaliņos, sajauc ar plānās šķēlītēs sagrieztām, sutinātām sēnēm un ar bešamelmērci, un visu iepilda ietaukotā, pret uguni izturīgā bļodā, apkaisa ar berztu baltmaizi un ar saplūkāta sviesta pārsliņām un apcep krāsnī.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
stirna , Galerts , Taukos cepti kartupeļi , sautējums , aknas ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Ķiploki pieder pie liliju dzimtas augiem. Tos lieto ļoti plaši. Ir daudz šķirņu, kas atšķiras ar sīpolu formu, nogatavošanās laiku
Olu krietni sajauc ar sāli, pienu un miltiem, tad ar saplūkātu sviestu samīca gludenā mīklā, uz izrullētas mīklas uzliek pa
Gaļu sagriež gabaliņos un sakarsētos taukos katliņā apcep. Tad pievieno paradzēto ūdens daudzumu, pievieno sasmalcinātu sīpolu, mērcētas grūbas un vāra,
Kaltētus augļus nomazgā, pārlej ar ūdeni, pievieno cukuru un lēni vāra, līdz augļi mīksti. Tad izberž caur sietiņu un masu
Tomātu sulu salej katliņa un leni vāra. Visas dotās garšvielas iesien marles maisiņā (sīki sagrieztus ķiplokus, sarīvētu muskatriekstu).
Speķi sagriež sīkos kumosiņos, katlā sacep, pievieno svaigos vai konservētos zaļos zirnīšus, buljonu un visu vāra, līdz zirņi mīksti. Klimpām
Berztai maizei piejauc izkausēta sviestu, olu dzeltenumus, nedaudz piena, sāli, un piekuļ saputotus olu baltumus. Tad izveido mazas klimpas un



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180