Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivju ēdieni :: Ceptas zivis

Ceptas zivis

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Uz oglēm ceptas siļķes 4.39

Sijķes nomazgā, nosusina, izņem iekšas, tad ietin pergamenta vai staniola papīrā. Liek uz oglēm, apgrozot cep 5—10 minūtes. Noņem papīru, siļķes kārto uz šķīvja. Pasniedz ar oglēs vai krāsnī ceptiem kartupeļiem, rūgušpienu, kefīru vai paniņām,...Skatīt recepti

Zivju filejs ar saknēm un sēnēm 4.36

Notīrītas saknes sarīvē, sēnes sagriež, visu eļļā apcep, pievieno mazliet ūdens, pasautē. Fileju apslaka ar citronu sulu, apkaisa ar sāli, liek ietaukota veidne, uzliek sautētās saknes un cepeškrāsnī cep. Cepšanas beigu posmā pārlej ar krējumu....Skatīt recepti

Zivis diļļu mērcē 4.29

Iztīrītām zivīm atdala filejus, sadala porciju gabalos, tos pārslaka ar citronu sulu, liek ietaukotā ugunsdrošā stikla veidne, pārklāj ar ietaukotu pergamentu vai sta-niolu, trauku ar zivīm ievieto cepeškrāsnī un sautē. No taukvielas, miltiem un piena...Skatīt recepti

Zivju sacepums 4.28

Ūdenī liek vārīties notīrītus burkānus, seleriju šķēlītes, sīpolus, pievieno sāli un ieliek notīrītas zivis. Vāra uz lēnas liesmas. Gatavās zivis izņem, pēc atdzišanas atdala gaļu no asakām. Sēnes sakapā, sacep. Ugunsdrošā stikla vai metāla porciju...Skatīt recepti

Pildīta līdaka 4.11

Pildīšanai izvēlas 1-2 kg smagu līdaku, notīra, atgriež galvu, izņem iekšas, nomazgā un rūpīgi atdala ādu. Ja āda no gaļas labi neatdalās, tad ar nazīti uzmanīgi atgriež, lai to nesagrieztu. Gaļu atdala no asakām un...Skatīt recepti

Ceptas zivis 4.19

Notīrītas zivis sadala gabaliņos, ieberzē sāli, iemērc sakultā olā un apviļā rīvmaizē. Liek sakarsētos taukos un cep no abām pusēm brūnas, sakārto traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, zivju mērci un vārītiem dārzeņiem.

...Skatīt recepti

Ceptas reņģes 4.24

Notīrītas reņģes apkaisa sāli, apviļā miltos un cep sakarsētos taukos gatavas. Tad sakārto traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, tomātu mērci.

...Skatīt recepti

Cepta sālīta siļķe 4.46

Sālītas siļķes mērcē 4-6 stundas aukstā ūdenī. Tad notīra, atdala asakas un filejas sagriež gabaliņos. Pēc tam apviļā kviešu miltos, iemērc sakultā olā, vēlreiz apviļā rīvmaizē, liek sakarsētos taukos un cep no abām pusēm brūnus....Skatīt recepti

Taukos ceptas zivis 4.30

Zivju filejas sagriež gabaliņos, liek traukā, pārlaista ar augu eļļu, kurai pievienota citrona sula, sāls un pētersīļu zaļumi, un ļauj 1-2 stundas marinēties. Tad zivju gabaliņus iemērc šķidrā mīklā un cep sakarsētos taukos gaiši brūnus,...Skatīt recepti

Zivju veltnīši 4.23

Zivju fileju bez ādas un asakām izdauza 0,5-0,6 cm biezā plāksnē. Sīki sasmalcinātus sīpolus apcep margarīnā, pievieno sagrieztas, cieti novārītas olas, pētersīļu zāļumus un samaisa. Sagatavoto pildījumu liek uz zivju fileju, satin veltni, apviļā kviešu...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
putraimi , foreles , solanka , ķirš , dzērveņu ,
Šodien vārda dienas svin:
Strauta, Grieta



Noderēs
Miltus sviestā sacep brūnus. Sīpolus un gurķi smalki sagriež, pievieno apceptajiem miltiem un pārlej ar buljonu, pievieno etiķi un
Redīsus, spinātus un zaļumus rūpīgi nomazgā, notecina ūdeni, tad sagriež, atstājot dažus glītākos redfsus un spinātu lapas greznošanai. Kartupeļus, olas un
Kartupeļus novāra ar mizu, notīra, sagriež šķēlēs. Ķiplokus netīra, sīki sakapā vai saspiež. Ietauko ugunsdrošā stikla veidni, liek kartupeļus, katru
Nem bļodu un liek iekšā malto gaļu, sasmalcinātus sīpolus, izspiestas caur ķiplokspiedi ķiploka daiviņas, olas, krējumu, rīvmaizi, sāli un piparus.
Olas, pienu, miltus un sāli krietni sakuļ, tad liek pa karotei rupjā sietiņā un lēnām maisa, tā ka atsevišķie pilieni
Gaļai noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli, cep karstā sviestā uz ātras uguns no abām pusēm brūnas.
Nozvīņotas, notīrītas un nomazgātas foreles uzliek vārīties ar verdošu ūdeni, lai ūdiens zivis pilnīgi apņemtu, pieliek sāli, etiķi, un vāra



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180