Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivju ēdieni :: Butes

Butes

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Butes sagatavošana 4.32

Butes sagatavojot, tām tumšajā pusē novelk ādu, lielākajām arī krustām un šķērsām ierobo gaišo pusi. Dīrājot, pie astes tik daudz pārgriež un atloba vaļā ādu, lai varētu pirkstos satvert. Tad ar kreiso roku, dvieli palīgā...Skatīt recepti

Ceptas svaigas butes 4.28

Sagatavotās butes apviļā miltos sakuļ olā, ar sāli un ūdeni, beidzot berztā baltmaizē un 5 - 8 min. cep sviestā uz mazas uguns brūnas; sviesta vietā var ņemt uz pusēm sviestu ar taukiem. Galdā pasniedz...Skatīt recepti

Cepts butes filejs 4.24

Sagatavotai butei no vidus asakas uz malām noloba gaļu tā, ka dabū 4 fileja gabalus, kurus tad arī iemarinē. Pēc stundas iemarinēto fileju noslauka, apviļā miltos, iemērc jēlā olā un pānē ar berztu baltmaizi, pēc...Skatīt recepti

Krāsnī cepta bute 4.28

Sagatavotu, nodīrātu un iztīrītu buti iepriekš iemarinē. Pēc stundas iesviesto garenu, uguns izturīgu formu, apklāj ar kapātiem šampinjoniem, šalotes sīpoliņiem, pētersīļa zaļumiem, apkaisa ar sāli un pipariem. Zivi ieliek formā un apkaisa ar to pašu...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kartupeļu un , kāpostu sacepums , cepti kartupeļi , liellopa , mērce ,
Šodien vārda dienas svin:
Aļģirds, Orests, Oļģerts, Alģis



Noderēs
Sviestmaizēm izvēlas dažādus dārzeņus, gaļas vai zivju salātus, kam produktu saistīšanai izlietots biezs, skābs krējums vai majonēzes mērce. Sviestmaizei uzliek
Nomazgātus un noskalotus rīsus novāra mīkstus, uz sietiņa nopilina, tad ieliek atpakaļ katlā, klāt pieliekot sāli un apmēram 100 g
Buljonam atlej kādu lāsi nost, kurā aukstā iemaisa miltus, bet pārējo sakarsē ar sviestu, pēc tam klāt piejauc miltu iejavu
Līdaku nozvīņo. iztīra iekšas un nomazgā, vēderu pārgriež visā garumā, izņem visas asakas un sīkās asaciņas. Muguras daļu atstāj nepārgrieztu,
Sviestu ar cukuru, vaniļu vai citronu un olām saputo, līdz cukurs izkusis un masa gaišā krāsā. Tad pievieno ūdenī izšķīdinātu
Ābolus sagriež plānās šķēlītēs un apslaka ar citrona sulu, pievieno salmiņos sagrieztus sīpolus, pieber nedaudz sāls (var piebērt arī nedaudz
Tomātu salāti ar garšaugiem un eļļu Ar sagrūstu ķiploka daiviņu ieziež salātu trauku, liek tajā šķēlēs sagrieztus tomātus kārtam, katru



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180