Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Saldējumi

Riekstu saldējums 1



Olas ar cukuru, vaniļu vai citrona esenci saputo, pievieno uzvārītu pienu, krējumu, karstā ūdenī sabiezina. Tad pievieno želatīnu un maisot izšķīdina, pieliek apgrauzdētus, sasmalcinātus riekstus samaisa un atdzesē. Pēc tam lej saldējamās mašīnas veidnē un sasaldē.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Šokolādes saldējums1



Olas ar cukuru saputo, pievieno uzvārītu pienu, kam pielikts kakao vai šokolādes pulveris, krējumu un karstā ūdenī nedaudz sabiezina. Tad pievieno uzbriedinātu želatīnu un maisot izšķīdina, atdzesē, lej saldējamās mašīnas veidnē un sasaldē.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Vaniļas saldējums



Olas ar cukuru un vaniļu saputo, pievieno uzvārītu pienu un krējumu. Tad karstā ūdenī nedaudz sabiezina, pievieno uzbriedinātu, izšķīdinātu želatīnu, atdzesē, lej saldējamās mašīnas veidnē un sasaldē.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Zemeņu saldējums 1



Notīrītas zemenes noskalo ūdenī un pēc tam izberž caur sietiņu. Ūdeni ar cukuru uzvāra, pievieno uzbriedinātu želatīnu un maisot izšķīdina. Beidzot pievieno zemeņu masu, izšķīdinātu citronskābi pēc garšas. Lej saldējamās mašīnas veidnē un sasaldē.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Dzērveņu saldējums



Dzērvenes saspaida, pārlej ūdeni, uzvāra un izkāš. Šķidrumam pievieno cukuru, uzvāra, pievieno uzbriedinātu želatīnu un maisot izšķīdina, atdzesē, lej saldējamās mašīnas veidnē un sasaldē.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Citronu saldējums



Ūdeni ar cukuru un citrona miziņu uzvāra, izkāš. Tad šķidrumam pievieno uzbriedinātu želatīnu, ko maisot izšķīdina, un citrona sulu. Pēc tam atdzesēt, lej saldējamās mašīnas veidnē un sasaldē.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Riekstu saldējums 2



Olu dzeltenumus ar cukuru puto, turot trauku karsta ūdens peldē (65°C). Atsevišķi saputo krējumu, samaisa ar atdzesētu olu dzeltenumu masu un izkarsētiem, sakapātiem riekstiem, ievieto ledusskapī saldējamajā kamerā.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Zemeņu saldējums



Cukuru savāra ar ūdeni šķidrā sīrupā, piejauc zemeņu sulu, un kad šķidrums atdzisis, iepilda saldējamā bundžā.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Vīna saldējums



Cukuru uzvāra ar ūdeni. Sīrupam, kad atdzisis, piejauc citrona sulu un vīnu. Šķidrumu iepilda saldējama bundžā. Galdā vīna ledu dod pussaldētu, punša glāzēs.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Vaniļas saldējums



Saldu krējumu uzvāra ar kātiņu gareniski pāršķeltas vaniļas. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, sajauc ar pusi verdošā krējuma un ielej katlā, un visu kopā kuļ uz uguns, kamēt tas paliek tumīgs, vārīt nedrīkst, pieliek sasmalcinātas mandeles. Vaniļu beigās izņem laukā, kad kultenis atdzisis, to iepilda saldējamā bundžā.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
rīvmaize , kirsu , Selerijas , Brūkleņu , t ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku. Sēnes novāra, nomazgā aukstā ūdenī un iepilda dezinficētā burkā,
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber
Sālīšanai lieto visas ēdamās sēnes (rūgtās sēnes iepriekš mērcē aukstā sālītā ūdenī apmēram 2 dienas). Sēnes novāra sālsūdenī. Lai sēnes būtu
Skābeņu konservēšana
Skābeņu konservēšanai ņem svaigas, sulīgas, jaunas skābeņu lapas. Tās pārlasa, atlasa rupjos kātus un iedzeltējušās lapas, rūpīgi nomazgā 2 vai
Nepāraugušus kabačus nomazgā, ja bieza miza, tad nomizo, sagriež apmēram 1 cm biezās ripās, izgriež mīkstumu ar sēklotni un no



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180