Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Putnu gaļa :: Tītara gaļa

Tītara gaļa

Cepts tītars



Tītaram nogriež kaklu, spārnus, kājas, rīkli, iztīra iekšas, kārtīgi nomazgā, sašuj kājas, ierīvē ar sāli. Sakarsē cepešpannu iesmērē ar sviestu, uzliek tītaru, uzlej ūdeni, cep aplaistot mīkstu. Mērci apmaisot savāra brūnu, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, lēni uzvāra, izkāš, salej mērces traukā. Tītaru pārcērt uz pusēm, izcērt mugurkaulu, sadala mazākos gabalos, sakarto traukā, aplaista ar merci.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
\aboli , sarkanie kāposti , Griķu biezputra , konservesana , pupinu ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Olas sakuļ ar izkausētu sviestu un sāli. Omlešu pannā uzkarsē sajauktus sviestu un taukus, pielej apmēram pusi olu kulteņa, un
Sīpolus sutina sviestā, klāt pieliek miltus un uzlej gaļas buljonu, un tad mērci nogaršina ar garšvielām. Kad mērce ievārīta, to
Zivju fileju bez ādas un asakām izdauza 0,5-0,6 cm biezā plāksnē. Sīki sasmalcinātus sīpolus apcep margarīnā, pievieno sagrieztas, cieti novārītas
Tomātus pārlej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu, izņem sēklotni, sagriež nelielos gabaliņos. Treknu siļķu filejas sagriež slīpos gabaliņos. Olīvas sagriež
Kartupeļu masai pievieno olu dzeltenumu, sāli, miltus (sagatavoto mīklu nedrīkst uzglabāt). Mīklu saveltnē «desā», sagriež gabaliņos, tos noplacina, pārziež ar
Nomazgātus, notīrītus un šķērsām smalkās šķēlītēs sagrieztus burkānus novāra maz sālītā ūdenī mīkstus un uz sietiņa labi notecina. Miltus iejauc
Izvēlas vidēji lielus, līdzenus, pastingrus tomātus. Tiem atgriež cepurītes, izņem sēklotni. Gurķi sīki sagriež, gaļu sasmalcina, pievieno riekstus, majonēzi, nedaudz



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180