Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Putnu gaļa :: Pīles gaļa

Pīles gaļa

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vārīta pīle 4.19

Notīra, atdala iekšas, izmazgā, sacērt 4 daļās, uzliek vārīt. verdošam nosmeļ putas, pieliek sāli, saknes, uzliek vāku, uz lēnas uguns vāra mīkstu, pieliek sagrieztas baravikas, izņem gaļu, kausētā sviestā ieber miltus, pielej izkāstu zupu. kur...Skatīt recepti

Cepta pīle 4.27

Pīli notīra, iztīra iekšas, izmazgā, sānos iegriež caurumiņus, ieliek kājas, tad ierīvē ar sāli. Uz karstas pannas uzliek sviestu, pīli liek ar krūts pusi uz pannas, uzlej nedaudz ūdens, cep aplaistot mīkstu. Mērci savāra, kamēr...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
salda , maize , ar burkāniem , vēži , laša ,
Šodien vārda dienas svin:
Aļģirds, Orests, Oļģerts, Alģis



Noderēs
Zivju gaļu kopā ar pienā mērcētu baltmaizi 2 reizes samaļ gaļas mašīnā. Samaltai masai pievieno olas, sāli, atlikušo pienu vai
Speķi sagriež sīkos gabaliņos un kopā ar sasmalcinātajiem sīpoliem apcep. Tad pievieno sagrieztas zaķa ķidas (kakls, plecs, aknas, ribas, sirds)
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Kartupeļus notīra un dziļi iegriež. Iegriezumā liek sviesta vai tauku piciņu, sāli, ķiemenes. uz pannas uzlej nedaudz ūdens, uzliek kartupeļus
Putās sakultu krējumu sajauc ar pūdercukuru, berztu sausu rupjmaizi, dzidru aveņu ievārījumu un želatīnu, ko iepriekš nomēr­cē, uzvāra ar ūdeni
Ābolus nomazgā, krāsnī izcep mīkstus, izrīvē caur sietu, pieliek cukuru, pierīvē citrona miziņu, saputo. Sakuļ putu krējumu, pieliek ābolu masu,
Gaļu nomazgā, sagriež četrstūrainos gabaliņos, sajauc kopā ar cukuru, sāli, gaļu apsala līdz nākošai dienai. Speķi sagriež mazos gabaliņos, ar



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180