Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Pīrāgi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Speķa rauši 4.03

Raugam pieliek 1 tējkaroti cukura, samaisa un noliek siltumā uzrūgšanai. Pienu uzsilda līdz 30° C temperatūrai, pieber pusi miltu, iemaisa uzrugušo raugu, pieliek cukuru, mīklu pārkaisa ar miltiem, pārsedz, siltuma uzraudzē. Uzrūgušai mīklai pieliek krējumu,...Skatīt recepti

Sviesta mīklas pīrādziņi 4.00

Ceptu vai tvaikotu gaļu samaļ, sīpolu nomizo, smalki sagriež. sviestā apcep, pieliek gaļu, nedaudz sāls. piparus, atdzesē. Gatavu sviesta mīklu izrullē, saliek gaļu mazos gabaliņos, liek mīklu pāri, izspiež ar rievainu formiņu, sakārto...Skatīt recepti

Mazi pīrādziņi no rauga mīklas 4.00

Siltam pienam pieliek raugu, piesijā miltus, samaisa pāri mīklu, uzraudzē un pieliek kausētu sviestu, cukuru, sāli, sijā miltus, tad mīca kamēr mīkla top spīdīga un atlec no rokām, tad uzraudzē. Mīklu izrullē, un liek sagatavotu...Skatīt recepti

Lašu pīrāgs 4.22

Lasi sagriež mazos gabaliņos, apsala ar sāli un pipariem, nedaudz sviestā apcep. Rīsus uzvāra pusmīkstus, nokāš, noskalo, pieliek sāli. sviestā saceptus sīpolus, tvaiko krāsnī mīkstus. Mīklu izrullē liek pildījumu, tikai atdzisušu, parupji sakapātas olas, lasi...Skatīt recepti

Mazie laša pīrādziņi no rauga mīklas 4.23

Rīsus kārtīgi nomazgā, ieber verdošā ūdenī, vāra pusmīkstus, tad nokāš, noskalo, pieliek sviestu, nedaudz sāls, apsegtus krāsnī tvaiko mīkstus. Vārītas olas un lasi sagriež mazos četrstūrainos gabaliņos, pieliek smalki sagrieztus notvaikotus sīpolus, pieliek notvaikotus un...Skatīt recepti

Lielais kāpostu pīrāgs 4.00

Siltā pienā izjauc raugu, piesijā miltus, iemaisa pašķidru mīklu, tad uzraudzē, pieliek 100 gr izkausēta sviesta, smalki sagrūstu kardamonu, sāli, cukuru, skābu krējumu, miltus un mīca. kamēr mīkla kļūst spīdīga, ļauj uzrūgt. Kāpostus sakapā, stipri...Skatīt recepti

Speķa pīrādziņi 4.33

Speķa pīrādziņi

Pagatavojam mīklu. Ņem emaljētu trauku ar aprēķinu, ka mīkla uzrūks. Traukā ielej pienu, uzsilda, bet nekarsē, nem no uguns, iedrupina raugu, cukuru, sāli un 1 ēd.k. miltus, apmaisa. Liek malā nedaudz uzrūgt, izkausē margarīnu. Traukā...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
cepts , rutku salāti , ķirbju , ar sieru , cūkgaļa ,
Šodien vārda dienas svin:
Aļģirds, Orests, Oļģerts, Alģis



Noderēs
Vidēji lielai kāpostu galviņai noņem abas virsējās lapas, pēc tam to mazsālītā ūdenī novāra mīkstas un uz sietiņa nosusina. Tad
Maizi sagriež šķēlēs un apziež ar sviestu, cieti novārītām olām sakapā atsevišķi baltumu un dzeltenumu, uzliek strēķos uz maizes, un
Liellopa kaulu buljonā vāra salmiņos sagrieztus, sviestā vai margarīnā apceptus sīpolus, burkānus, pētersīļu un nūdeles, līdz tie mīksti. Nūdeļu sagatvošana: Izsijātiem kviešu
Ābolus nomizo, atbrīvo no serdes, sagriež salmiņos un apslaka ar citronu sulu. Vārītas selerijas nomizo un sagriez salmiņos, samaisa ar
Kartupeļus nomizo, nomazgā, sagriež ar sakņu nazīti garenas gabaliņos, drānā nosusina, vāra karstos taukos mīkstus. Karstiem uzkaisa sāli, pasniedz pie
Sulu kopā ar garšvielām liek vāra, kad uzvārīts garšvielas izņem, pievieno cukuru, vīnu un ar ūdeni atšķaidītu kartupeļu cieti, uzvāra,
Miltus iemīca ar pienu, klāt pieliek sviestu, un vāra tik ilgi, līdz mīkla no katla atlīp, tad mīklai ļauj atdzist.



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180