Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Pankūkas

Auzu pārslu pankūkas



Auzu pārslas pārlej ar pienu un atstāj uz laiku (apmēram viena stunda) līdz tās uzbriest. Pēc tam, kad pārslas uzbriedušas pārslām pievieno sakultas olas un nomizotus, rīvētus ābolus vai bumbierus, cukuru un sāli pēc garšas. Uz pannas sakarsētā eļļā ar karoti liek pankūkas un cep no abam pusēm spilgti brūnas. Pasniedz ar krējumu, cukura un kanēļa maisījumu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Pankūkas ar magonēm un rozīnēm



Traukā iesijā miltus, pa daļam pievieno pienu, pieliek sāli, nedaudz cukura, 1 veselu sakultu olu un 2 olu baltumus, visu labi izmaisa. No mīklas cep plānās pankūkas vienu no pusēm apcepjot viegli brūnu.

Pagatavo pildijumu.
Pildījumam: 200 g biezpiena, 1/2 gl. piena, 100 g magoņu, 1 gl. rozīņu, cukurs. Pienā ieber magones un nomazgātas rozīnes. Karsējot uzbriedina, tad saldina ar

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Kolrābju pankūkas



No miltiem, piena un olām iejauc pankūku miklu un atstāj uz 30 min. lai uzbriest. Kolrābjus notīra, sarīvē, pievieno pankūku mīklai. Sakarsētā taukvielā cep pankūkas. Ēdienu pasniedz pie buljona, zupām.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Kartupeļu plācenīši



Notīrītus, noskalotus un nosusinātus kartupeļus sarīvē, pieliek garšvielas. Pievieno auzu pārslas, tik daudz, lai saistītu kartupeļu sulu. Pannā sakarsētā sviestā ar karoti liek plācenīšus, cep līdz tie paliek spilgti brūni un kraukstoši.
Pasniedz ar gaļas ēdieniem.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Kāpostu pankūkas



Kāpostu sasmalcina un vāra nelielā ūdens daudzumā mīkstu. Atslēdz plītiņu pieber mannā un gaida, lai padziest mazliet un piebriest manna. Tad pievieno olas, sāli, maltos piparus un miltus kārtīgi izmaisa un lej pannā sakarsētā eļļā cep gatavus. Pasniedz ar krējumu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Pankūku pastēte



Notīrītus teļa pieņus 1/4 st. vāra buljonā un tad izņem laukā un sagriež mazos gabaliņos. Teļu mēles uzliek ar litru ūdens un novāra mīkstas, un kamēr tās vēl gluži karstas, novelk nost ādu, pēc tam gaļu sagriež mazos kantainos gabaliņos, tāpat kā pieņus. Teļa buljonu uzliek vārīties ar jēlu, maz sālītu, smalki sakapātu šķiņķi, sviestu, papriku un miltiem, īsi ievāra,

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Pankūku pastēte 2



Notīrītus teļa pieņus 5 min. vāra maz sālītā ūdenī un sagriež kantainos gabaliņos. Šalotes sakapā smalkas un ar miltiem un sviestu dažas minūtes sutina pannā; klāt pieliek teļa pieņus, piepilina citronsulu un vairākas minūtes ļauj visam cept. Ar olām, miltiem un sāli pagatavo un izcep lielu pankūku, kurā iepilda karsto pildījumu, pankūku kopā salokot. Pildīto pankūku aptriepj ar skābu krējumu,

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Pildītas pankūkas



Pildītas pankūkas

Olas sakuļ ar sāli, pielej 1/2 glāzi piena, piesijā miltus, apmaisa, pielej pārējo pienu, noliek pusstundu stāvēt. Cep plānas pankūkas, apcepot viegli dzeltenu tikai vienu pusi. Gaļu samaļ, izkausē ap 50 gr sviesta, sacep tajā smalki sagrieztus sīpolus, ieliek gaļu, satvaiko. Gatavo masu pilda pankūkās, apcep, sakārto uz trauka, pārlej nedaudz karsta sviesta, pievieno krējumu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Griķu miltu pankūkas



Griķu miltiem pievieno pusi no paredzētā piena daudzuma, kas uzsildīts līdz 30C, un samaisa pašķidru mīklu. Tad pievieno atšķaidītu raugu un mīklu siltā vietā uzraudzē. Atlikušo pienu uzvāra, pievieno kviešu miltu vai mannu, uzbriedina un karstu pievieno uzrūgušai mīklai, samaisa. Mazliet atdzisušai mīklai pievieno sakultas olas un atšķaidītu raugu un vēlreiz uzraudzē. Pankūkas cep mazās, apaļās panniņās vai parastās cepamās

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Rauga pankūkas



Olu sakuļ, pievieno uzsiltdītu līdz (30C) pienu, sāli, cukuru, un samaisa. Šķidrumam pievieno atšķaidītu raugu, izsijātus miltus, samaisa un siltā vietā uzraudzē. Kad mīkla uzrūgusi, tajā iecilā saputotu olas baltumu un cep kā biezās pankūkas. Pasniedz ar ievārījumu, tēju un kafiju.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
biezeņi , kabači , biezputra , Zivju buljons , aknu ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
 Marinēti tomāti
Veselus, maza izmēra, cietus, sarkanus tomātus nomazgā un sapilda burkās, liekot pa starpām sasmalcinātus garšaugus. 1l burkā var iepildīt 500
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku. Sēnes novāra, nomazgā aukstā ūdenī un iepilda dezinficētā burkā,
Brūklenes pārmazgā un nosusina, ber trīslitru burciņā un ar stampu piestampā lai odziņas pārplīstu. Tad uzber cukuru un uzlej degvīnu.
Nepāraugušus kabačus nomazgā, ja bieza miza, tad nomizo, sagriež apmēram 1 cm biezās ripās, izgriež mīkstumu ar sēklotni un no
Ar šo receptes devu var piepildīt apmēram 0,5 litru burku. Svaigas, nepāraugušas gailenes izlasa, nogriež kātiņus, nomazgā, nospiež lieko ūdeni



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180