Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Olas un omletes :: Pildītas olas

Pildītas olas

Mednieku gaumē



Olas uz iesviestotas plates krāsnī cept. Vidū putnaknu ragū un smalki sagriezti šampinjoni, šalotmērce.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Pildītas olas I



Cieti novārītas, nolobītas olas pārgriež uz pu sēm, izņem laukā dzeltenumu, dobumu piepilda ar biezeni, ko pa gatavo ar trim novārītiem dzeltenumiem, vienu jēlu dzeltenumu, sinepēm, sāli, pipariem un etiķi, un olu pusītes sakārto ar sardelēm bļodā, kuras dibenu iepriekš apziež ar Majonnes mērci.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Siltas pildītas olas



5 pers. 12 olas, veģis, 1/8 l piena, 3 karotes svieta, 3—4 sardeles, 2—3 karotes skāba krējuma, karote berztas maizes.

Divas olas atstāj jēlas, pārējās cieti novāra un pārgriež gareniski uz pusēm, izņem tām dzeltenumu, kuru tad samīca ar abām jēlajām olām, putās sakultu sviestu un pienā izmērcētu un nospaidītu veģi, kam iepriekš noberzta garoza. Mīklu izberž caur sietiņu un

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Olas ar brūnu sviestu



5—6 pers. 10—12 olas, karote smalku sakapātu lociņu, 3 karotes sviesta, sāls.

Cieti novārītas olas noloba, pārgriež gareniski uz pusēm, apkaisa pēc garšas ar sāli un ar smalki sakapātiem lociņiem, pārlej ar brūnu sviestu, un sniedz galdā kā pagaidu ēdienu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Pildītas olas tomātos



1 ola, 10 g sviesta, 15 g sālīta laša, 100 g tomātu, 20 g majonēzes, sāls, zaļumi.

Cieti novārītas olas pārgriež šķērsām uz pusēm, izņem olas dzltenumu. Olu dzeltenumu izberž caur sietiņu, pievieno sviestu, gaļas mašīnā samaltu lasi un saputo. Iegūto masu ar konditorejas uzgali pilda olas baltumos. Tomātiem atgriež vāciņu, izņem sēklotni, iedobumā lej majonēzi un ievieto tur pildīto olas

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Pildītas olas



1 ola, 10 g sviesta, 2 ķilavas, garšvielas, zaļumi.

Olas cieti novāra, noloba, pārgriež uz pusēm gareniski un izņem dzeltenumu. Olas dzeltenumus izberž caur sietu, samaisa, putojot ar sviestu, pieliek sāli, etiķi, sinepes pēc garšas. Tad olu baltumos ar karoti pilda nelielu kaudzīti saputoto dzeltenumu. Pēc tam sakārto lēzenā traukā un grezno ar iztīrītām ķilavām, tomāta gabaliņiem, zaļumiem.

Uzturvērtība: olbaltumvielas 5,5 g,

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sēnes , viltotais zaķis , Spāņu gaumē , kāļu , ķirbji ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Sālītas sēnes
Sālīšanai var Izmantot dažādu sugu sēnes. Parasti vienā grozā sasēņo dažādu sugu sēnes, kuras tad arī iesāla kopā, jo sēnes
Papriku noskalo, iztīra sēklas, sagriež vēlamās strēmelēs. Tomātus un sīpolus sagriež apmēram, kā salātam. Dilles un pētersīļu lapas sasmalcina. Iegūtos
Dzērvenes pārlasām, nomazgājam un notecinām līdz sausas. Liekam iekšā blenderī un kārtīgi blenderējam līdz ogas visas izšķīst. Iegūto saturu liekam trīslitru
Kāpostu marinēšana burciņās
Nomazgājam kāpostu, noņemam augšējās lapas, izgriežam serdeni (kacenu) un smalki sagriežam. Nomazgājam burkānus, nomizojam, un sarīvējam. Liekam visu traukā un
Galda bietes nomazgā un novāra. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām. Tad bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180