Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Mērces :: Ēdiena mērces

Ēdiena mērces

Pikantā sinepju mērce II



Miltus sviestā sacep brūnus. Sīpolus un gurķi smalki sagriež, pievieno apceptajiem miltiem un pārlej ar buljonu, pievieno etiķi un uz lēnas uguns vāra. izvāra mērci, pēc garšas pievieno garšvielas, sinepes un citrona sulu.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Olu, sviesta mērce



Katliņā samaisa olu dzeltenumus ar buljonu un maisot karsē, turot katliņu karsta ūdens peldē. Karsēšanas laikā pieliek sviestu, Kad mērce iebiezējusi, pievieno pēc garšas sāli un citrona sulu.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Krējuma merce ar zaļumiem



Pannā izkausē sviestu un apmaisot pievieno miltus, sacep līdz milti kļūš gaiši dzelteni, pannu noņem no liesmas, pa lēni pielej buljonu, mērci pārmaisa, uzvāra, pieliek garšvielas, krējumu un izkarsē. Mērcei pārkaisa sakapātus zaļumus.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Pētersīļu mērce



Katliņā izkausē sviestu, pieliek un maisot izkarsē miltus, neļaujot tiem sabrūnēt. Pārmaisot pielej pieņu un uz lēnas liesmas mērci nedaudz pavāra. Gatavā mērce iemaisa sīki grieztus pētersīļu zaļumus.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Apelsīnu mērce



Apelsīnus un citronu ar nazi plāni nomizo. Buljonu kopā ar miziņām uzvāra, miziņas izņem, buljonu sabiezina ar aukstā ūdenī iemaisītu kartupeļu cieti, mērci uzvāra, trauku noņem no uguns. Olu dzeltenumos iemaisa apelsīnu un citrona sulu, pakāpeniski pielej mērcei, to apmaisot, tad pievieno sviestu, nogaršo, ja vajag, pieliek sāli, cukuru.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Šķiņķa mērce ar sarkanvīnu



Sakarsētā sviestā ieber miltus un apmaisot karsē, līdz milti kļūst gaiši brūni, pa daļām pievieno ūdeni, pēc tam vīnu, citronu sulu, sāli, cukuru, piparus un sīki sagrieztu šķiņķi. Gatavā mērcē iemaisa saputotu krējumu, kam pievienoti sakapāti zaļumi.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Sēņu mērce ar speķi



Notīrītas, sausas sēnes sagriež un sakarsētā sviestiņā sacep līdz gatavas, uzkaisa miltus un maisot izkarsē, tad pievieno karstu buljonu, smalki grieztu sīpolu, sāli, piparus, un smalki grieztus zaļumus. Kā pēdējo mērcei pievieno krējumu.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Siera mērce



Sviestā izkarsē miltus, pievieno pienu, sāli, ķimenes un sarīvētu sieru. Uzkarsē. Pasniedz siltu pie gaļas.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Sinepju mērce ar zaļumiem



Sakarsētā sviestā ieber miltus, maisot uzkarsē. Mērci pārmaisot pievieno buljonu, sāli, cukuru, citronu sulu un sinepes, kuras sajauktas ar olas dzeltenumu un krējumu. Pēc sinepju pievienošanas mērci vairs nekarsē. Mērcei pārkaisa sīki grieztus zaļumus.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Speķa mērce ar sīpolu



Speķi sagriež sīkos gabaliņos un uz pannas cep. Pievieno smalki sagrieztos sīpolus un cep, līdz sīpoli kļūst viegli dzelteni, tad pievieno apmaisot miltus un izkarsē. Buljonu mērcei pievieno pastāvīgi apmaisot mērci. Pēc garšas pievieno sāli, skābu krējumu. Gatavai mērcei uzkaisa sīki grieztus zaļumus.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
makaronu zupa , melle , Selerija , sutināti kāposti , uzpūtenis ,
Šodien vārda dienas svin:
Doloresa, Aleksandrs



Noderēs
Mazas, jaunas baraviku cepurītes notīra no gružiem, katru cepurīti noslauka ar tīru, slapju drānu un sagriež sloksnītēs. Katliņā uzvāra cūku
 Marinēti tomāti
Veselus, maza izmēra, cietus, sarkanus tomātus nomazgā un sapilda burkās, liekot pa starpām sasmalcinātus garšaugus. 1l burkā var iepildīt 500
Puravu saknes, burkānus, pētersīļu un seleriju saknes notīra, nomazgā un sagriež sīkos, apmēram 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos. Gatavus sarkanos
Dzērvenes ar medu un ķiplokiem.
Dzērvenes pārlasa, atlasot bojātās ogas, nomazgā un nosusina. Attīrām ķiploku un sadalām daiviņās, kuras sagriež nelielos gabaliņos. Visu liekam
Uzbeku plovs
Rīsus nomazgā un iemērc ūdenī uz apmēram 20 min. Pannā ielej eļļu un kārtīgi izsilda, līdz eļļa sakarsusi pievieno smalki



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180