Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Kartupeļu ēdieni :: Dažādi kartupeļu ēdieni

Dažādi kartupeļu ēdieni

Kartupeļi ar bešamelmērci



Vārītus kartupeļus nomizo, sagriež šķēlēs un sajauc ar mērci, ja kartupeļi ļoti miltaini un pārāk uzsūc mērci, tad tā iepriekš atšķaidāma ar pienu. Tad kartupeļus ar mērci iepilda cepamā formā, apkaisa ar samaltu sieru, uzlej izkausētu sviestu un 1/2 stundas laikā apcep koši iebrūnus. Galdā šos kartupeļus pasniedz pie bifšteka, karbonādes, Prāgas šķiņķa vai satītas gaļas.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Kartupeļi ar āboliem



Nomizotus kartupeļus novāra mīkstus sālsūdenī, pēc tam ūdeni nolej un kartupeļus sastampā. Nomizotus ābolus, kam izgriež serdi, izsutina nelielā ūdens daudzumā, sašķaida un ar visu sulu piejauc kartupeļu biezenim. Tad pieliek sviestus, visu labi sajauc, uzmanīgi pievieno sāli, piparus un aplej ar izkausētu sviestu (sviestā var arī pievienot baltmaizes drumstalas). Kam patīk, brūnā sviesta mērces vietā var izkausēt smalki sagrieztu

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Kartupeļi alū



Kartupeļus novāra ar visu mizu, noloba un sagriež šķēlēs, pēc tam tiem ļauj mazliet atdzist. Alu uzvāra ar sīpolu, kam pievieno divas nagliņas, un sāli. Tad alū ielaiž novārīto kartupeļu šķēles, pieliekot sviestu, un alu diezgan nedaudz pavāra. Atlikumus uzcep un pasniedz galdā ar putraimu desu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Vārīts zandarts , ceptas renges , siers , Tomātu , cukgaļa ,
Šodien vārda dienas svin:
Doloresa, Aleksandrs



Noderēs
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku. Sēnes novāra, nomazgā aukstā ūdenī un iepilda dezinficētā burkā,
Sēnes novāra, tad nolej lieko ūdeni, nospiež un sajauc ar sāli un cukuru, kā arī, rupji sagrieztieām dilēm un ķiplokiem.
Plūmju ievārījums
Plūmēm uzlej vārošu ūdeni, 3-5 minn patur, liek uz sieta notecēties, novelk ādiņu, pāgriež gareniski uz pusēm, izņem kauliņus.Plūmes sakārto
Brūklenes pārmazgā un nosusina, ber trīslitru burciņā un ar stampu piestampā lai odziņas pārplīstu. Tad uzber cukuru un uzlej degvīnu.
Marinēti ķirbji
Ķirbi notīra, izgriež sēklas, sagriež tīkamos gabalos. Ņemam ūdeni un cukuru, kanēli, krustnagliņās un liekam katlā vārīties. Kad sīrups sāk



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180