Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Vārīti gaļas ēdieni Nākošā »

Pīle ar bietēm

Jauna pīle, glāze skāba krējuma, ola, 1 kg biešu, lauru lapa, pipari, ķimenes, pētersīļa sakne.

Labi notīrītu, sagatavotu pīli sadala glītos gabalos un liek vārīties apmēram ar 1 l ūdens, pieliekot lauru lapu, pētersīļa sakni, piparus un naža galu ķimeņu. Dienu iepriekš novārītas, nomizotas bietes sagriež šķēlēs un pieliek gandrīz gatavai pīlei, pēc tam gaļu izsutina mīkstu. Kad galdā jāpasniedz, buljonu samaisa ar krējumu un olas dzeltenumu, ja vajadzīgs, arī pievieno etiķi un cukuru. Ēdienu pasniedz galdā ar griķu biezputru, bet var arī pasniegt ar novārītiem, sausiem kartupeļiem.

Pagatavosanas sarezgītība
Sarežģīti
Kopējās izmaksas
Augstas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Augsts
Pievienots: 2011-03-19
Recepte apskatīta: <1k
Pievienoja: Birutiņa

mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kompots , Ābolu kompots , puravu zupa , kartupeļu , PLŪMJU IEVĀRĪJUMS ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Gurķus labi nomazgā, Ļauj gurķiem apžūt gaisā, tad saliek kārtām ar garšaugiem dezinficētā stikla burkā. Garšaugus izlasa, nomazgā un parupji
Vilnīšus var izlietot sālīšanai, tikai tie pareizi jāapstrādā pirms sālīšanas. Vilnīšus var sālīt kopā arī ar citām sēņu sugām. Sēnes
Latgales salāti
Gurķus nomazgā, nosusina. Gurķus nomizo nogriež apmēram 1 cm no gala lai nav rūgtums, sagriež gareniski uz pusi un šķēlītēs,
Kāpostu skābēšana (kraukšķīgie)
Kapostgalvu nomazgā, noņem augšējās lapas, izgriež viduci (kacenu) un smalki sagriež ar ēvelējamo kāpostu ēveli vai nazi. Burkānus nomazgā, nomizo
Nomizo sīpolus un smalki sagriež, tad notīra burkānus un sarīvē. Liek cepties eļļā uz pannas sākumā sīpolus, tad burkānus, apcep



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180