Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Ragū

Ragū

Vistas ragū ar vēžiem



Vistas ar viruma zaļumiem, sīpoliem un pipargraudiņiem izvāra sālsūdenī mīkstas, miltus gaiši apcep sviestā, klāt pielej 2 l nokāsta vistu viruma un tumē olu dzeltenumu un krējumu, pēc garšas klāt piemetot sāli un piparus. Mērcē ieliek no kauliem nolobītu, mazos kantainos gabaliņos sagrieztu vārīto teļa gaļu, no-brucinātus, apceptus, mazos gabaliņos sagrieztus teļa pieņus, plānās šķēlītēs sagrieztas, sviestā ceptas sēnes, sālsūdenī

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Teļa galvas ragū



Teļa galvu un sirdi izvāra labi mīkstu un sagriež mazos gabaliņos. Tad sviestā uzcep sīpolus, piejauc miltus un maisa uz uguns līdz tie brūni, pielej kādu lāsi viruma, kurā teļa galva vārījusies, un pievieno arī citas mērces piedevas. Mērcē ieliek gaļu un uzsilda. Mērcei jābūt graudainai un ar saldskābu pikantu garšu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Teļa ragū



Sīpolus apcep sviestā gaiši brūnus, tad piejauc miltus un labi samaisa, pielej ūdeni un cepeša sulu, pieliek mazos gabaliņos sagrieztu skābu gurķi un garšvielas. Kad gurķis mīksts, mērcē uzsilda gabalu sagrieztu teļa cepeti, bet vairs nevāra, jo tad tas kļūst sīksts.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Baltais ragū



Vistas un teļa gaļu ar viruma zaļumiem un pipariem izvāra sālsūdenī mīkstu. Vistas aknas cep sviestā. Tad vārīto gaļu noloba no kauliem un līdz ar ceptajām vistas aknām sagriež mazos kantainos gabaliņos. Miltus gaiši apcep sviestā, pielej gaļas virumu un nogaršo ar sāli, pipariem un citronsulu, ļauj labi savārīties un tad tumē ar olas dzeltenumu. Mērcē ieliek gaļas gabaliņus un

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Jēra ragū



Gaļu nomazgā, sagriež mazos gabaliņos, apkaisa ar sāli. apcep karstos taukos. Liek katliņā, pieliek sīpolu, uz pannas apceptu burkānu, sāli, piparus, vircas, tvaiko mīkstu. Mērci maisot vāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, salej mērces traukā. Gaļu liek ragū bļodā, pārlej nedaudz mērces. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, dažādiem salātiem un tvaikotām saknītēm.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
jēra gaļa , tomāt , Ūdens , Biezpiena sacepums , bietes ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Sagatavotu, gabalos sagrieztu zuti izsutina gatavu ar garšvielām uzvārītā alū. Var ari ņemt uz pusēm alu ar ūdeni. Zuša
Truša gaļu sagriež nelielos gabaliņos, liek marinādē (1l ūdens, 1ēd. k. sāls 1.ēd. k. cukurs, 5 ēd. k. etiķa) un
Gabaliņos sagrieztu dūmotu cūkas gaļu kopā ar sasmalcinātu sīpolu apcep. Tad pievieno maltu svaigu gaļu, skābu krējumu un samaisa. Kartupeļus
Zivis notīra, nomazgā, apkaisa ar sāli un pipariem. Kartupeļus novāra, sagriež šķēlītēs vai gabaliņos. Sīpolus notīra, sagriež ripiņās. Pannā izkausē
Gatavo kā jēra gaļas un kāļu sautējumu, kur kāļu vietā liek kāpostus: Gaļu sadala porciju gabalos, ceo uz pannas sakarsētos
Kāpostu galviņai noņem sīkstākās ārējās lapas, bet pārējās novāra, lai tās būtu lokanākas. Kad novārītās lapas atdzisušas, tās saliek pa
Sviestu izkausē, klāt pieliek sīpolus un pa karotei iemaisa miltus. Kad sāk burbuļus mest, lēnām pielej šķidrumu, ko tad ievāra



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180