Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Pudiņš

Pudiņš

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Putna gaļas pudiņš 4.22

Vārīta putna gaļu izmaļ kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi, iemaisa olu dzeltenumus, garšvielas, pēdējos pievieno saputotus olu baltumus. Masu liek ietaukotā veidnē, to ievieto cepeškrāsnī vai karsta ūdens peldē, cep vai vāra 0,5—1 stundu.

Meža putnu pudiņš 4.28

Irbes notīra, nosvilina, iztīra, nomazgā, sašuj kājas, apcep karstā sviestā, tvaiko mīkstas, pamazām pielejot nedaudz ūdens. Izgriež fileju, izmaļ 2 reizes caur mašīnu, pieliek sakultas olas, krējumu, sāli, izmaisa, liek sagatavotā vārāmā formā. Vāra ūdens...Skatīt recepti

Vērša gaļas pudiņš 4.32

Gaļu samaļ, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, sīpolu, sāļi, piparus. Samaļ, pielej buljonu pēc vajadzības, kausētu sviestu, skābu krējumu, izmaisa. Liek ar sviestu izsmērētā formā, pārkaisa ar rīvmaizi, cep ap 30 min. Pasniedz ar vārītiem...Skatīt recepti

Vērša aknu pudiņš 4.26

Aknas un gaļu samaļ, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, sīpolus, sāli, samaļ otrreiz, pielej kausētu sviestu, skābu krējumu, izmaisa, liek formā, cep apmēram 40 minūtes. Pasniedz ar krējuma mērci pie vārītiem kartupeļiem.

...Skatīt recepti

Teļa gaļas pudiņš 4.17

Gaļu samaļ, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, piparus, sarīvētu sīpolu, sāli. vēl reiz samaļ, pielej kausētu sviestu, krējumu. Tad ar karoti labi samaisa, liek izsmērētā formā, virsu nokaisa ar rīvmaizi, uzliek mazas sviesta piciņas, cep...Skatīt recepti

Teļa aknu pudiņš 4.25

Baltmaizi izmērcē, gaļu un aknas samaļ, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sīpolu, sāli, olas, piparus, vēl reiz samaļ, pieliek kausētu sviestu, skābu krējumu, pēc garšas sāli, visu samaisa, liek ar sviestu izsmērētā formā, virsu nokaisa ar...Skatīt recepti

Rīsu pudiņš ar vēžiem 4.07

Vēžus uzliek vārīties ar stipri sālītu verdošu ūdeni, vāra 15 min., izloba spīļu un ļipu gaļu, čaulas un atliekas smalki sagrūž, no tām pagatavo vēžu sviestu. Rīsus vairākos ūdeņos noskalo, noplaucē, ar sāli izvāra buljonā...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
borščs , Piena mērce , tomatu merce , sīpolu salāti , vērša ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Ēdiens pagatavojams tāpat kā šķiņķis ar olām, bet var arī cepšanai lietojamo pannu neapziest ar sviestu.
Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Sarīvētajiem kartupeļiem nospiež sulu, masai pieliek biezpienu, olu, krējumu, sāli un ar miltainām rokām veido apaļas vai iegarenas klimpas. Verdošā
Tītaram nogriež kaklu, spārnus, kājas, rīkli, iztīra iekšas, kārtīgi nomazgā, sašuj kājas, ierīvē ar sāli. Sakarsē cepešpannu iesmērē ar sviestu,
Ar gaļu, smalki sagrieztiem buljona zaļumiem un smaržīgiem pipariem izvāra spēcīgu gaļas buljonu, kurā novāra mīkstus kartupeļus. Kad ēdiens galdā
Ar miltiem, remdenu ūdeni, olu, raugu un sāli pagatavo vienkāršu baltmaizes mīklu un noliek rūgt. Pa to laiku izmazgā sviestu,
Vārītu liellopa gaļu maļ 2-3 reizes gaļas mašīnā, pievieno sīki sasmalcinātus, sviestā apceptus sīpolus, skābu krējumu, olas sāli, smalkos piparusun



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180