Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Šniceles

Šniceles

Cūkas šniceles



Gaļu noņem no kaula, sagriež glītās šķēlēs, izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, cep karstos taukos vai sviestā gaiši brūnas. Gatavas sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Šnicele ar tomatu biezeni un olām



Gaļai noņem plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, cep karstā sviestā abas puses brūnas. Sviestā ieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pielej tomātu biezeni, krējumu, uzkarsē. Sacep olas. Visu novieto traukā.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Paprika šnicele



Teļa gurnu nomazgā, atdala, noņem plēves, muskuļainos gabalus sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, iemērc miltos, sakultā olā, rīvmaizē, cep karstā sviestā abas puses brūnas. Sviestā ieber miltus, pieliek papriku, pieliek tomātus, pielej buljonu, uzvāra. Šniceles sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces, pārējo salej mērces traukā, uzliek uz katras šniceles citrona šķēlīti, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Šnicele



Teļa gurna mīkstumu sagriež glītās šķēlēs , izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, cep karstos, taukos abas puses brūnas, sviestā izkarsē. Šniceles sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Holandiešu šnicele



Gurnu atdala no kaula, noņem plēves, sagriež šķēlēs, izdauza abas puses, apkaisa ar sāli, iemērc miltos, sakultā olā. rīvmaizē, karstos taukos uz ātras uguns cep gaiši brūnas, sakārto traukā, pārlej ar karstu sviestu. Maizīti sagriež gareniski, nosmērē ar sviestu, virsū liek šķinķi, lasi, sieru.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Beļģijas šnicele



Gaļai noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs, izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, sviestā cep gatavas. Sacep olas. Šniceles sakārto uz uz trauka, virsū uzliek olas, pārlej karstu sviestu, olai katrā galā sakārto 3 tomātu ripiņas, līdzās liek ceptus kartupeļus.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Prāgas šnicele



Teļa gurnu atdala, noņem plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, iemērc ar sāli miltos sakultā olā, rīvmaizē, apcep karstos taukos brūnas, sviestā cep gatavas. Izcep olu maisījumu. Šniceles sakārto traukā, uz katras uzliek olu maisījumu, līdzās sakārto ceptus kartupeļus.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Vīnes šnicele



Gaļu nomazgā, atdala, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, iemērc ar sāli miltos sakultā olā, rīvmaizē, cep karstos taukos abas puses brūnas. Sakārto uz garenas bļodas, pārlej karstu sviestu, uz katras šniceles uzliek citrona šķēlīti, līdzās liek ceptus kartupeļus.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Parīzes šnicele



Gaļu nomazgā, atdala no kaula, noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs (pret šķiedrām), izdauza, apkaisa ar sāli, cep karstā sviestā gaiši brūnas. Olas sakuļ ar sāli, pielej pienu, izmaisa, sadala četrās vai piecās daļās, izcep plānas omletes. Katrā omletē ietin vienu šniceli. Sakārto uz trauka, pārlej karstu kreiumu. līdzās sakārto ceptus kartupeļus.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Diplomātu šnicele



Gaļai noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs (pret šķiedrām), izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, karstos taukos apcep pusgatavas, karstā sviestā cep gatavas. Šniceles sakārto uz garenas bļodas, pārlej karstu sviestu. Šnicelei uzliek vidū citrona šķēlīti, virsū iztīrītu ķilavu, līdzās sakārto ceptus kartupeļus.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
jēra gaļas , bietes , pupinu salati , manna , klimpas ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)
Nomizo sīpolus un smalki sagriež, tad notīra burkānus un sarīvē. Liek cepties eļļā uz pannas sākumā sīpolus, tad burkānus, apcep
Marinēšanai izvēlas vienāda lieluma, tievus, vidēji lielus vai mazus gurķus, ar mazām sēkliņām, bez bojājumiem. Gurķus nomazgā ar suku, iemērc
Nepāraugušus kabačus nomazgā, ja bieza miza, tad nomizo, sagriež apmēram 1 cm biezās ripās, izgriež mīkstumu ar sēklotni un no
Izmanto labas kvalitātes jaunas baravikas. Sēnes rūpīgi notīra, nomazgā un nogriež kātus apmēram 2 cm no cepurītes. Mazo sēņu cepurītes



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180