Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Medijumi

Medijumi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Mednis aukstā veidā 4.10

Noplūc spalvas, nosvilina, iztīra iekšas, putnam sašuj kājas, apcep sviestā, pārlej pannas atvārījumu un tvaiko, kamēr mīksts. Mērci savāra, kamēr brūna un atdalās tauki, taukus nolej. Želatīnu izmērcē aukstā ūdenī, nospiež, tad pievieno pie...Skatīt recepti

Rubeņi aukstā veidā 4.21

Rubeņiem nogriež spārnus, noņem asti un kaklu ar krūti. Astē, galvā un spārnos iesprauž noasinātus kociņus un pagaidām noliek. Rubeņus noplūc, izņem iekšas, nosvilina mazās spalviņas. Sašuj teteram kājas, lai turētos stingri kopā. Ierīvē...Skatīt recepti

Meža pīle 4.25

Pīles notīra, iztīra iekšas, nomazgā, tad nosvilina mazās spalviņas un sašuj. Sviestā apcep brūnas, tvaiko katliņā, mazā zupiņā mīkstas. Aukstas sadala ar visiem kauliem, vēlams sakārtot pēc iespējas tā, lai izskatītos veselas. Pārsaldē ar brūno...Skatīt recepti

Irbītes 4.24

Irbītēm nogriež spārnus un galvu ar visu kaklu. Noplaucē karstā ūdenī spalvas, iztīra iekšas, apsvilina, nomazgā un sašuj. Apcep uz pannas sviestā, tad saliek katliņā, pielej nedaudz ūdens, tvaiko kamēr mīkstas. No mērces var pagatavt...Skatīt recepti

Irbes želejā 4.23

Irbes notīra, nomazgā, krūtīm apsien plānas šķēlītes speķa, apcep taukos vai sviestā, sutina mazā buljonā mīkstas 1—1,5 stundu. Aukstām irbēm noņem speķi, gaļu atgriež no kauliem, iekārto izskalotā formā, starpa liek pa kārtai novārītu, sagrieztu...Skatīt recepti

Zosu cepetis 1 4.04

Zosi notīra, nomazgā, iegriež sānos un iesprauž kājas, ierīvē ar sāli, liek uz pannas, pielej ūdeni, cep krāsni apgrozot mīkstu. No mērces pagatavo aspiku. Zosij atgriež fileju, sagriež ieslīpi, atliek atpakaļ un nosaldē ar aspiku....Skatīt recepti

Zosu cepetis 2 4.21

Zosi notīra, nogriež kājas, spārnus un kaklu, iegriež sānos pie kājām mīksto ādiņu. Ierīvē ar sāli, liek uz pannas, uzlej nedaudz ūdens, cep apgrozot krāsnī, kamēr mīksta, tad novieto vēsā vietā. No brūnumiem, kur zoss...Skatīt recepti

Zosu rulāde žāvēta 4.24

Notīrītu zosi pārgriež uz pusēm, izņem kaulus. Cukuru, sāli un salpetri sajauc kopā un no visām pusēm ierīvē zosi, saliek traukā, noslogo, noliek vēsā vietā, sāla 2 - 4 dienas. Noskalo lieko sāli. sarullē, sašuj...Skatīt recepti

Tītara cepetis 4.22

Tītaru notīra, nomazgā, iztīra iekšas, nogriež kaklu un kājas, sašuj, ierīvē ar sāli. Uz pannas karstā sviestā liek tītaru, pielej nedaudz ūdeni, cep gatavu no mērces pagatavo aspiku. Kad atdzisis, griež uz pusēm, izcērt muguras...Skatīt recepti

Cepta vista daļās 4.17

Vistu notīra, nomazgā, apsvilina mazās spalviņas, sašuj un ierīvē ar sāli. Uz pannas karstā sviestā liek vistu, pielej ūdeni, aplaistot un apgrozot cep krāsnī mīkstas. Kad vista atdzisusi, pārcērt vidū pušu, izcērt mugurkaulu, atņem gurniņu,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kāpostu zupa , Gaļas buljons , vēži , ola , kotletes ,
Šodien vārda dienas svin:
Aļģirds, Orests, Oļģerts, Alģis



Noderēs
Notīrītas zivis veselas vai sadalītas gabaliņos pārlej ar aukstu ūdeni, pievieno sagrieztas garšsaknes, sāli, piparus, lauru lapas un vāra uz
Plūmes un ābolus nomazgā siltā ūdenī, tad pārlej ar karstu ūdeni un pāris stundu uzbriedina. Kartupeļus nomazgā, nomizo, sagriež gabaliņos
Ābolus nomizo un bez serdes sagriež 8 daļās, bumbierus nomizo un sagriež 4 daļās. Cukuru uzvāra ar 3 1/2 l
Miltus izsijā, sajauc ar sausu izmaltu biezpienu, iekapā taukvielu, pievieno sāli, visu samaisa, mīklu atdzesē, tad izveltnē, saloka 3
Nozvīņotas, notīrītas un nomazgātas foreles uzliek vārīties ar verdošu ūdeni, lai ūdiens zivis pilnīgi apņemtu, pieliek sāli, etiķi, un vāra
Gatavas olas izdur ar formu, uzliek uz restētām un labi ievircotām tomātu pusītēm un sakārto aploka veidā uz apaļas plates.
Kāpostus sagriež, sīpolus sasmalcina, katlā izkausētos taukos apcep sīpolus, pieliek un apcep kāpostus, pielej nedaudz buljona un sautē. Pusmīktstus kāpostus



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180