Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Galerts

Galerts

Vistas galerts



Vistu sadala lielākos gabalos, nomazgā, liek katlā pārlej ar aukstu ūdeni, lai gaļa tikko nosegta, uzvāra un noputo. Tad pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli ar vāciņu pārsegtā katlā uz lēnas uguns vāra. Piparus, lauru lapas pieliek vēlāk. Vārīšanas laikā vairākas reizes nosmeļ taukus. Kad gaļa mīksta, to no šķidruma izņem, atdala no kauliem. Pēc tam gaļu sakārto ar aukstu ūdeni

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Teļa gaļas galerts 1



Notīrītu galvu pārcērt uz pusēm, izņem smadzenes, notīrītas kājas sacērt un arī sānu vai pleca gabalu sadala sīkāk. Gaļu nomazgā, liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, lai gaļa tikko apsegta, uzvāra, noputo. Pēc tam pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli, vārīšanas beigās piparus, lauru lapas un ar vāciņu pārsegtā katlā uz lēnas uguns vāra, līdz gaļa mīksta. Tad gaļu no šķidruma izņem,

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Teļa gaļas galerts



Notīrītu galvu pārcērt uz pusēm, izņem smadzenes, notīrītas kājas sacērt un arī sānu vai pleca gabalu sadala sīkāk. Gaļu nomazgā, liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, lai gaļa tikko apsegta, uzvāra, noputo. Pēc tam pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli, vārīšanas beigās piparus, lauru lapas un ar vāciņu pārsegtā katlā uz lēnas uguns vāra, līdz gaļa mīksta. Tad gaļu no šķidruma izņem,

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Cūkgaļas galerts 1



Garšvielas Izvēlas jaunu, vidēju treknu sivēna gaļu. Galvu pārcērt uz pusēm, izņem smadzenes un nomazgā. Kājas pārcērt un arī sānu un plecu gabalu sadala sīkāk un nomzagā. Tad gaļu liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, lai gaļa tikko apsegta, uzvāra, noputo. Pēc tam pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli un vāra uz lēnas uguns un ar vāku apsegtā katlā. Piparus un

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Cukgaļas galerts 2



Sivēna gaļu sagriež glītos gabaliņos, sacērt kājas, uzliek kopā ar aukstu ūdeni vārīt, līdz ko uzvārās, nolej pirmo ūdeni ar visām putām, noskalo gaļu. pārlej jaunu ūdeni, pieliek vircas, sāli, sīpolu, vāra uz lēnas uguns. Kad sivēna gaļa mīksta, izņem no katla. Buljonu izkāš, noskaidro ar olu baltumu vēl reizi izkāš caur sietu, gaļu sakārto traukos, pārlej pāri buljonu. noliek

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Malts teļa galerts



Gaļu nomazgā, sacērt gabalos, uzliek ar ūdeni vārīt, līdz ko uzvārās, pirmo ūdeni ar visām putām nolej, gaļu noskalo, pārlej jaunu ūdeni, pieliek vircas, sāli, sīpolu, sacirstas teļa kājas, vāra uz lēnas uguns. Kad gaļa mīksta, samaļ, zupu izkāš, saliek samalto gaļu zupā, uzvāra, nogaršo sāli un salej formās.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Teļa galerts



Galu un teļa kājas sacērt ar visiem kauliem, nomazgā, pārlej ar aukstu ūdeni, tiklīdz uzvārās, pirmo ūdeni ar visām putām nolej. Gaļu noskalo, pārlej ar jaunu ūdeni tā, lai gaļa būtu nosegta. Kad uzvārās, noņem putas, pieliek sāli, piparus, vircas, lauru lapas, sīpolu, un turpina vārīt mīkstu, izņem no zupas, atloba no kauliem un sagriež četrstūrainos gabaliņos. Olu baltumus saputo

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Cūkgaļas galerts



Cūkgaļas galerts

Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos. Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni tā, lai gabali būtu apsegti, un lēni vāra. Putas noņem, pieliek sāli, garšvielas, garšsaknes un vāra, kamēr gaļa mīksta. Gaļu ar putu karoti izņem, kārto māla bļodiņās. Šķidrumu izkāš, nosmeļ taukus, vēlreiz uzvāra, pārlej gaļai, vēsumā atdzesē, sarecina. Tautiskā

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
spargel , saldā , šašliks , zivju salati , Olu mērce ,
Šodien vārda dienas svin:
Doloresa, Aleksandrs



Noderēs
Cūkgaļas galerts
Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos. Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu
 Marinēti tomāti
Veselus, maza izmēra, cietus, sarkanus tomātus nomazgā un sapilda burkās, liekot pa starpām sasmalcinātus garšaugus. 1l burkā var iepildīt 500
Skābeņu konservēšana
Skābeņu konservēšanai ņem svaigas, sulīgas, jaunas skābeņu lapas. Tās pārlasa, atlasa rupjos kātus un iedzeltējušās lapas, rūpīgi nomazgā 2 vai
Plūmju ievārījums
Plūmēm uzlej vārošu ūdeni, 3-5 minn patur, liek uz sieta notecēties, novelk ādiņu, pāgriež gareniski uz pusēm, izņem kauliņus.Plūmes sakārto
Notīrītus burkānus sarīvē uz rupjās vai smalkās rīves. Pārlej ar mērci, kuru pagatavo no citronu sulas, ogu sīrupa vai cukura



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180