Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Citi Nākošā »

Aknu siers

Sastāvdaļas: 350 g cūkas aknu, 125 g speķa, 2 sīpoli, lociņi, pētersīļa zaļumi, 40 g baraviku vai šampinjonu, sāls, pipari, muskatrieksts.

Gatavošana:

Cūkas aknas un speķi smalki sakapā vai samaļ, izberž caur sietiņu un samaisa biezeni. Sīpolus un lokus, pētersīļa zaļumus ,un sēnes smalki sakapā un piejauc klāt gaļas biezenim, tam pievienojot ar sāli, pipariem un berztu muskatriekstu. Maisījumu iepilda pastēšu formā, iepriekš tajā izklājot speķa šķēles, arī virsu noklāj ar plānām speķa šķēlēm, un tad pastēti apm. 1 st. cep mēreni karstā krāsnī.

Pievienots: 2011-02-24
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: miezis
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.00/21
Atstāt vērtējumu

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
gulašs , kartupeļiem , kotletes , skābētu kāpostu , brūnā ,
Šodien vārda dienas svin:
Smuidra, Vitauts, Smuidris



Noderēs
Ūdeni ar sviestu, sāli, cukuru uzvāra. Miltus izsijā, visus uzreiz ber verdošā šķidrumā un ar koka karoti maisa, līdz mīkla
Rīsus nomazgā, izvāra mīkstus, liek uz sieta mandeles applaucē, noloba, sakapā. Rīsus samaisa ar cukuru, mandelēm, sakultu putu krējumu, liek
Miltus uzber uz dēļa un miltu vidū ietaisa bedrīti. Olu sakuļ ar remdenu ūdeni un sāli. Tad šķidrumu pamazītiņām lej
Gaļas mīkstumu no ciskas vai muguras gabala sagriež kubveida gabaliņos un sakarsētos taukos apcep, tad liek sautējamā katliņā, pievieno sāli,
Ar sviestu, sīpoliem, miltiem un šķidrumu pagatavo gaišu miltu taukšķi, kad tas pietiekoši ievārījies, nogaršina ar garšvielām, sēnēm un tumē
Zivju fileju sagriež garenos, pirksta platos gabaliņos, samaisa ar pipariem, pētersīļu zaļumiem, sakapātu sīpolu un ķiploku, trauku noslēdz un atstāj
Zivju fileju samaļ, pievieno sasmalcinātu, taukvielās saceptu sīpolu, 2 olu dzeltenumus, 1 sakultu olu, sāli, piparus, kartupeļu masu un tik



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180