Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Citi

Citi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Jauktas gaļas plācenīši 4.15

Gaļu nomazgā, samaļ, pieliek izmērēcētu, nospiestu baltmaizi, sāli. sīpolus, piparus, olas. Izmaļ, kārtīgi samīca, veido ar rīvmaizes palīdzību no 200 gr gaļas 2 apaļus plācenīšus.

...Skatīt recepti

Stroganovs 4.00

Gaļai jānoņem plēves, sagriež plānās šķēlēs, izdauza, sagriež tievās strēmelītēs, karstos taukos uz ātras uguns apcep. Saliek katliņā, uzkaisa miltus, pielej buljonu, uzvāra, pieliek paprika piparus, tomātu biezeni, soju, saliek trauka.

...Skatīt recepti

Mājas stroganovs 4.29

Vērša, cūkas un teļa gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, sagriež tievās, garās strēmelītēs. Speķim nogriež ādu, sagriež tievās strēmelītēs, sajauc, tad apcep karstos taukos uz ātras uguns. Izkausē sviestu, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, tomātu biezeni,...Skatīt recepti

Viltotais zaķis 4.29

Gaļu nomazgā, samaļ, pieliek 2 olas, izmērcētu baltmaizi, piparus, sāli. sīpolus, samaļ atkartoti, pieliek skābu krējumu, buljonu pēc vajadzības (masai jābūt lipīgai), izveido kukulīti. Divas cieti novārītas olas sagriež četrās daļās, iespiež kukulītī, aiztaisa ciet,...Skatīt recepti

Sīpolu sitenis 4.23

Gaļai noņem taukus, plēves, sagriež plānās šķēlēs pret šķiedrām, izdauza no abām pusēm, apkaisa ar sāli un pipariem. Karstos taukos apcep tā, lai vidus paliek nedaudz jēls. Sīpolus apcep, noliek atsevišķi. Uz pannas taukos ieber...Skatīt recepti

Maltais sīpolu sitenis 4.24

Gaļu nomazgā, sagriež mazos gabaliņos, samaļ, labi samīca, veido no 200 gr 2 iegarenus siteņus, cep karstos taukos uz ātras uguns abas puses brūnas, lai vidū paliek nesacepts. Sīpolus nomizo, sagriež ripiņās, apcep. Taukos ieber...Skatīt recepti

Maltais sitenis 4.09

Gaļu nomazgā, sagriež, parupji samaļ. Karstos taukos uz ātras uguns apcep pusjēlu daudz uz vienas pannas necepot. Apcepto gaļu saber katliņā, pieliek miltus, pielej buljonu, satvaiko, pieliek skābu krējumu. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

...Skatīt recepti

Angļu sitenis 4.24

Gaļu nomazgā, sagriež mazos gabaliņos, 1 reizi samaļ, samīca, veido no 200 gr 3 apaļus plāceņus, sakarsē sviestu, ieliek siteņus, cep uz ātras uguns, apkaisot ar sāli un pipariem tā, lai vidus paliek nedaudz jēls....Skatīt recepti

Kasītais sitenis 4.26

Gaļu sagriež plānās šķēlēs, sakasa ar nazi smalkos gabaliņos, plēves atlasa, izveido no 200 gr 2 plāceņus, cep karstā sviestā vai taukos, apkaisot ar sāli un pipariem, abas puses brūnas tā, lai vidus paliek nedaudz...Skatīt recepti

Karalauču sitenis 4.24

Gaļu samaļ, pieliek smalkos piparus, sīpolu, sāli, olas, izmērcētu baltmaizi, samaļ vēl vienu reizi, izveido no 200 gr 3 apaļas bumbiņas, vāra ūdenī, kuram pieliktas garšvielas ap 10 min., tad novelk uz lēnākas uguns un...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
gaļas salāti , pankūkas , seleriju salāti , kompots , Vista ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Vāra kafiju, nostādina, lej kafijas kannā, pasniedz glāzē, atsevišķā trauciņā liek saputotu krējumu, cukuru. Krējumu saputo ar cukuru 5 g
Ziedu kāpostu galviņas atbrīvo no ārējām lapām, sadala mazākās daļās un patur apmēram 15 minūtes aukstā etiķūdenī. Pēc tam liek
Baltmaizi izmērcē pienā, sastrādā masā, samaisa ar nospiestiem kartupeļiem, sakultām olām un izkausētām taukvielām, pieliek sāli, masu lej ietaukotā veidnē
Pupiņu pākstis novāra sālsūdenī, sagriež gabaliņos, kārto traukā kopā ar tomātu šķēlītēm, sakapatiem sīpoliem un zaļumiem. Salātus pārlej ar eļļas
Zivīm (zvīņot nevajaga) iztīra iekšas, nomazgā un sašņorē. saliec, lai aste ar galvu saiet kopā. Piesien pie sieta, liek verdošā
Piparu pākstis atbrīvo no sēklotnēm un šķērsām sagriež apļos. Kartupeļus notīra, sagriež plānās šķēlēs, speķi un sīpolus sasmalcina, kopā sacep.
Puravus rūpīgi nomazgā, sagriež ripiņās (var izmantot arī zaļās lakstu daļas). Katliņā izkausētās taukvielās puravus apcep, tad pievieno miltus, izkarsē,



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180