Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Cepti gaļas ēdieni

Cepti gaļas ēdieni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Cūkas cepetis 4.15

Gaļu (sķiņķi, muguras vai pleca gabalu) ar mitru drānu noslauka, ieberzē ar sāli un ar ādas pusi uz leju liek, cepešpannā, pārlej nedaudz ūdens un cep cepeškrāsnī, kamēr ādiņa mīksta. Tad gaļas gabalu apgriež un...Skatīt recepti

Ceptas cūku ribiņas 4.23

Izvēlas vidēja treknuma sivēna ribu gabalu. Pirms cepšanas ribiņas šķērsām iecērt 6-7 cm platumā, ieberzē ar sāli un cep kā cūkas cepeti. Izceptās ribiņas sadala tā, lai katrā gabaliņā būtu pa divām ribiņām. Gabaliņus sakārto...Skatīt recepti

Liellopa cepetis 4.24

Gaļas mīkstumam atdala plēves, iespeķo, ieberzē ar sāli, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu. Tad uz pannas uzlej verdošu ūdeni vai buljonu, pievieno garšsaknes un cep vidējā siltumā, pa reizei aplaistot un...Skatīt recepti

Teļa cepetis 4.23

1. Teļa cisku ieberzē ar sāli, liek cepešpannā sakarsētos taukos ar ārējo ciskas pusi uz augšu un apcep brūnu. Tad uz pannas uzlej buljonu, pieliek sagrieztas garšsaknes un cepšanu turpina vidējā siltumā, pa reizei cepeti...Skatīt recepti

Pildīta teļa krūts 4.16

Teļa krūts gabalam atdala ribas un no biezākām vietām atgriež apmeram 50 g gaļas, ko vairākas reizes gaļas mašīna samaļ kopā ar ūdenī izmērcētu baltmaizi un sviestā apceptu sīpolu. Samaltai gaļai pievieno sāli, ūdeni vai...Skatīt recepti

Jēra cepetis 4.05

Jēra ciskas vai nieru gabalu ieberzē ar sāli, liek cepešpannā sakarsētos taukos ar ārējo ciskas pusi uz augšu un apcep brūnu. Tad uz pannas uzlej verdošu ūdeni vai buljonu, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus, garšvielas un...Skatīt recepti

Vistas cepetis 4.23

Vispirms vistu izveido - nogriež galvu, kājas, kaklu, stilbus un spārnus piesien pie ķermeņa, lai cepot neapdeg. Vistas kautķermenim ar pavāra adatas palīdzību izver pavedienu caur vienu stilbiņu, tad caur krūšu daļu un otru stilbiņu....Skatīt recepti

Zoss cepetis 4.09

Zosi izveido: Pakaļējā daļā iegriež un iegriezumā iebāž kāju stilbiņus kā kabatā. Tad ieberzē ar sāli, liek cepešpannā, pielej nedaudz verdoša ūdens un apcep brūnu. Pēc tam pievieno garšsaknes, piparus, lauru lapas un cep, bieži...Skatīt recepti

Zaķa cepetis 4.00

Zaķi marinē 12-24 stundas etiķa un garšvielu novārījumā, noskalo un ar asu nazi atdala plēves. Tad atcērt ribu gabalu līdz muguras mīkstumam, kā arī priekšējos stilbiņus un kaklu. Pakaļējos stilbiņus atstāj pie muguras gabala. Zaķi...Skatīt recepti

Stirnas cepetis 4.23

Stirnas cisku marinē 12-24 stundas etiķa un garšvielu novārījumā, noskalo, novelk plēves, iespeķo, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu. Tad uz pannas uzlej karstu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, piparus, lauru lapas, sāli...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
biesu salati , risu , līņi , ar kartupeļiem , omlete ,
Šodien vārda dienas svin:
Aļģirds, Orests, Oļģerts, Alģis



Noderēs
Notīrītus sīpolus izsautē, samaļ vai sasmalcina mikserī, pievieno vārītu kartupeļu masu, sāli, papriku, pienu, biezeni saputo. Sīpolu biezeni pasniedz pie
Vidēja lieluma tomātus nomazgā, nosusina un ar asu nerūsējoša tērauda nazi sagriež ripiņās. Sīpolus sagriež līdzīgās ripiņās. Lēzenā traukā liek
Gaļu, nomizotus ābolus, skābus gurķus un cieti vārītas olas sagriež salmiņos un sajauc ar 100 g tatāru mērces, kurai pievienota
Sagatavotai butei no vidus asakas uz malām noloba gaļu tā, ka dabū 4 fileja gabalus, kurus tad arī iemarinē. Pēc
Notīrītas aknas un jēlos taukus divreiz samaļ, klāt piejauc smalki sakapātas pētersīļa lapiņas, sāli, olu un nogaršina ar kādu lāsīti
Notīrītu zuti sagriež ar visu ādu gabalos un uzliek vārīties ar 3 l ūdens un karoti sāls. Kad putas nosmeltas,
Gaļu izvāra gandrīz mīkstu, smalki sagriež un sajauc ar kapātiem sīpoliem, sāli, pipariem un papriku. Kartupeļus nomizo un sagriež plānās



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180