Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni :: Bifšteks

Bifšteks

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Maltais bifšteks 4.23

Maltai liellopu gaļai pievieno sīkos gabaliņos sagrieztu speķi, sāli, piparus, olu un visu labi izmaisa, pēc vajadzības papildinot ar ūdeni. Ar mitrām rokām veido bifštekus, sakarsētos taukos strauji apcep brūnus, tad ievieto cepeškrāsnī un, pārlaistot...Skatīt recepti

Bifšteks 4.22

Gaļas mīkstumu atdala no plēvēm, griež šķērsām muskuļu šķiedrām pirkstu biezās šķēlēs. Šķēles viegli izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem un sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas. Speķi griež plānās šķēlēs, liek uz pannas, pievieno...Skatīt recepti

Romšteks 4.12

Gaļas šķēles viegli izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem, olu sakuļ. Gaļas šķēli apmērcē olā, pēc tam apviļā rīvmaizē. Sakarsētos taukos romšteku cep no abām pusēm brūnu, cepšanas laikā pārlaistot ar sviestu. Pasniedz ar ceptiem...Skatīt recepti

Vācu bifšteks 4.12

Gaļai noņem plēves, samaļ, samīca. Veido apaļus bifštekus, cep karstā sviestā, apkaisot ar sāli, pipariem, abas puses brūnas. Sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, virsū uzliek sakasītus mārrutkus, blakām ceptus kartupeļus.

...Skatīt recepti

Hamburgas bifšteks 4.20

Filejam noņem taukus, plēves, sagriež šķēlēs 2 pirkstu biezumā, izdauza no abām pusēm, apkaisa ar sāli, karstā sviestā uz ātras uguns apcep abas puses brūnas, novelk uz lēnākas uguns, lai izkarst. Cep speķa šķēlītes, sīpolus,...Skatīt recepti

Zemnieku bifšteks 4.14

Filejam noņem taukus, plēves, sagriež šķēlēs 2 pirkstu biezumā, izdauza no abām pusēm, cep karstā sviestā uz ātras uguns abas puses tā, lai vidū paliek jēls, tad novieto uz lēnākas uguns, lai izkarst, cep vēršacis...Skatīt recepti

Liellopu bifšteks 4.29

Gaļu ar plēvi sagriež pirksta biezuma šķēlēs, no abām pusēm dauza, apkaisa mazliet ar pipariem un sāli un ātri (3—4 min.) apcep izkausētā, stipri sabrūninātā sviestā no abām pusēm brūnu, ieliek sasildītā bļodā, aplej ar...Skatīt recepti

Bifšteks ar olu 4.14

Fileju, kam novelk plēvi, nogriež taukus, sagriež 2 - 3 pirkstu biezuma šķēlēs, neapdauzītu viegli apkaisa ar sāli, pipariem un 4 - 5 min. cep uz stipras uguns apm. 2/3 sviestā, ko iepriekš sabrūnina stipri...Skatīt recepti

Dārznieka bifšteks 4.14

Filejam, novelk plēvi, nogriež taukus, iespeķo, apkaisa ar sāli un 45 min. sutina sviestā, pamazām pielejot karstu ūdeni. Dārzeņus katrus par sevi novāra maz sālītā ūdenī mīkstus. Pupiņas iepriekš sagriež, Puķkāpostu galviņu atstāj veselu. Fileju,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Pūteļi , skābi kāposti , mīkla , selerij , burkānu ,
Šodien vārda dienas svin:
Strauta, Grieta



Noderēs
Kartupeļus un ābolus nomizo un sagriež šķēlēs. Foliju sagriež piemērota lieluma taisnstūros. Uzliek kartupeļu un ābolu kaudzītes folijas taisnstūra vidū,
Prosu verdošā ūdenī applaucē un uz sietiņa notecina. Tad liek verdošā ūdenī un vāra pusmīkstu, pievieno skaidiņās sarīvētus ķirbjus, pienu,
Izvara melnu kafiju, nolej no biezumiem un atdzesē. Pasniedz koktēiļa glāzēs pievienojot vaniļas vai plombira saldējumu, pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.
Ar sviestu, miltiem un dārzeņiem vai zivs novārījumu pagatavo pamat mērci, kad tā labi ievārīta, nogaršina ar garšvielām un tumē
Makaronus liek verdošā ūdenī, kam piebērts sāls, un vāra līdz makaroni ir mīksti. Makaroniem pieliek sviestu un sakultas olas, visu
Sīpolus notīra, sagriež ripās, eļļā apcep caurspīdīgus, tad pievieno šķēlēs sagrieztus burkānus, selerijas un pētersīļu saknes un nelielā ūdens daudzumā
Teļa gaļu sadala porciju gabalos ar kaulu un sakarsētos taukos apcep. Liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180