Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Gaļas ēdieni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vārīta liellopa gaļa ar dārzeņiem 4.33

Gaļu sadala gabalos, liek verdošā ūdenī, uzvāra, nosmeļ putas, pievieno sīpolus, pētersīļus, selerijas, sāli, piparus, lauru lapas. Kad gaļa pusmīksta, pievieno notirītus, nesadalītus burkānus, kāļus, uz pusēm sagrieztu kāpostu galviņu un vāra, līdz gaļa un...Skatīt recepti

Vārīta sivēna gaļa 4.03

Sivēna gaļu sadala gabalos, liek verdošā ūdenī, uzvāra, nosmeļ putas, pievieno sīpolus, burkānus, pētersīļus, sāli, piparus, lauru lapas un uz lēnas liesmas vāra. Kad gaļa mīksta, to no vārāmā ūdens izņem, sakārto traukā un pasniedz...Skatīt recepti

Vārīts dūmots šķiņķis 4.29

Dūmotu cūkas šķiņķi liek aukstā ūdenī, uzvāra, pievieno sagrieztus sīpolus, burkānus, pētersīļus un vāra katlā, apsedzot ar vāku, uz lēnas uguns 3-4 stundas, Tad izņem no ūdens, sagriež šķēlēs, sakārto traukā un pasniedz ar tomātu...Skatīt recepti

Cīsiņi vai sardeles ar skābētiem kāpostiem 4.00

Cīsiņus vai sardeles liek karstā ūdenī un vāra, cīsiņus 3-5 minūtes, sardeles 5-10 minūtes. Ilgi nevārīt, jo desiņas saplaisās. Pēc tam desiņas liek dziļākā traukā, pārlej ar ūdeni, kurā desiņas vārītas, un pasniedz ar sautētiem...Skatīt recepti

Vārīta vista ar dārzeņiem 4.32

Nesadalītu vai uz pusēm pārdalitu vistu liek verdošā ūdenī, pieliek garšsaknes, sāli un vāra, līdz gatava. Tad no šķidruma izņem, sadala gabalos, sakārto traukā un pasniedz ar balto mērci un olām, vārītiem dārzeņiem un kartupeļiem,...Skatīt recepti

Vārīta mēle 4.41

Liellopa, cūkas vai teļa mēli iesāla( sāls,cukurs un salpetris ) 10 - 12 stundas. Tad liek verdošā ūdenī, pievieno garšsaknes, lauru lapas, piparus, sāli un uz lēnas uguns vāra mīkstu. Izvārītās mēles 5-10 minūtes iemērc...Skatīt recepti

Cūkas cepetis 4.15

Gaļu (sķiņķi, muguras vai pleca gabalu) ar mitru drānu noslauka, ieberzē ar sāli un ar ādas pusi uz leju liek, cepešpannā, pārlej nedaudz ūdens un cep cepeškrāsnī, kamēr ādiņa mīksta. Tad gaļas gabalu apgriež un...Skatīt recepti

Ceptas cūku ribiņas 4.23

Izvēlas vidēja treknuma sivēna ribu gabalu. Pirms cepšanas ribiņas šķērsām iecērt 6-7 cm platumā, ieberzē ar sāli un cep kā cūkas cepeti. Izceptās ribiņas sadala tā, lai katrā gabaliņā būtu pa divām ribiņām. Gabaliņus sakārto...Skatīt recepti

Liellopa cepetis 4.24

Gaļas mīkstumam atdala plēves, iespeķo, ieberzē ar sāli, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu. Tad uz pannas uzlej verdošu ūdeni vai buljonu, pievieno garšsaknes un cep vidējā siltumā, pa reizei aplaistot un...Skatīt recepti

Teļa cepetis 4.23

1. Teļa cisku ieberzē ar sāli, liek cepešpannā sakarsētos taukos ar ārējo ciskas pusi uz augšu un apcep brūnu. Tad uz pannas uzlej buljonu, pieliek sagrieztas garšsaknes un cepšanu turpina vidējā siltumā, pa reizei cepeti...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
cepetis , meža , zaķ , kafija , burkāni ,
Šodien vārda dienas svin:
Aļģirds, Orests, Oļģerts, Alģis



Noderēs
Piena mērcei pievieno biezeni, balto galda vīnu, sāli, cukuru un uzvāra. Pasniedz pie zivju vai miltu izstādājumiem.
Kartupeļu masai pievieno 1 sakultu olu. sāli, miltus, sarīvētu muskatriekstu. Uz miltaina dēļa mīklu izveltnē 0,5 cm biezā plāksnē. Plāksnei
Kartupeļu biezenī iemaisa rīvētu sieru, olu dzeltenumus, sāli un atsevišķi saputotus olu baltumus. Masu liek ietaukotā veidnē, pārliek ar cīsiņiem
Ņem jaunas, svaigas salātu lapiņas, nomazgā, sagriež šaurās strēmelēs, mazliet apslaka ar citronsulu un eļļu, uzliek uz maizītēm un virsū
Kartupeļus notīra un dziļi iegriež. Iegriezumā liek sviesta vai tauku piciņu, sāli, ķiemenes. uz pannas uzlej nedaudz ūdens, uzliek kartupeļus
Olu dzeltenumus ar sāli, cukuru, sinepēm dziļākā traukā ar putu slotiņu sakuļ. Tad pilinot un nepārtraukti maisot pievieno eļļu, līdz
Olu dzeltenumu sakul ar cukuru, to iejauc karstā pienā un tur­pina kult uz uguns, līdz šķidrums mazliet sabiezē, uzvārīties neļauj. Kad



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180