Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Uzlējumi

Uzlējumi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Citronu uzlējums. 4.22

Citronus kārtīgi nomazgā, nosusina, no viena citrona noņem plānu mizas kartiņu ar mizojamo nazīti, pārgriež to uz pusēm un izspiež sulu. Uzvāra sīrupu no ūdens un cukura un atdzesē. No atlikušiem citroniem noņem mizu...Skatīt recepti

Ķiršu uzlējums 4.35

1. Ķiršus mazgājam un atlasam bojātās ogas. Nosusinām un beram stikla burciņās. Pārlejam ogas ar degvīnu lai ķirši būtu nosegti un vēl mazliet, jo ogas šķidrumu ievilks. Uzliekam vāciņu un atstājam ievilkties uz 2 līdz...Skatīt recepti

Brūkleņu uzlējums 4.43

Brūklenes pārmazgā un nosusina, ber trīslitru burciņā un ar stampu piestampā lai odziņas pārplīstu. Tad uzber cukuru un uzlej degvīnu. Uzliekam vāciņu un visu pārkratām lai burciņa viss apmaisās. Liekam ievilkties apmēram uz mēnesi, ik...Skatīt recepti

Dzērveņu uzlējums 4.46

Dzērvenes pārlasām, nomazgājam un notecinām līdz sausas. Liekam iekšā blenderī un kārtīgi blenderējam līdz ogas visas izšķīst.
Iegūto saturu liekam trīslitru burciņa, apkaisām ar cukuru un uzlejam degvīnu (degvīnu ieteicams labas kvalitātes, lai nebojātu dzērvenes,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sula , siļķes , zivju , Vēži , kartupeļiem ,
Šodien vārda dienas svin:
Aļģirds, Orests, Oļģerts, Alģis



Noderēs
Izasakotu ālanta gaļu, sviestu, ūdenī atmiekšķētu baltmaizi, olas, sāli un piparus sagrūž piestiņā, izberž caur sietiņu un krietni sakuļ. Tad
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu
6 cieti novārītām olām izņem dzeltenumu, samaisa ar 50 g sviestu, nedaudz sinepēm vai ar sviestu un 20 g berztu
Aknām novelk plēvi, izgriež dzīslas, sagriež glītās, plānās šķēlēs, nedaudz izdauza, apkaisa ar sāli. karstos taukos apcep. Pagatavo mērci, ieliek
Kartupeļus uzliek ar aukstu ūdeni, un kad tie uzvārās, novārījuma ūdeni atkal nolej nost. Tad uzlej jaunu ūdeni, pieliek klāt
Notīrītus, kārtīgi nomazgātus un uz rīves skaidiņās sarīvētus burkānus samaisa ar sarīvētiem mārrutkiem, pielej etiķi, pieliek cukuru, sāli pēc garšas
Liellopa filejas resno galu sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, pārkaisa sāli, piparus. liek uz pannas sakarsētā sviestā un cep no



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180