Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Liķieris

Liķieris

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Brūkleņu liķieris. 4.48

Šis brūkleņu liķieris ir salds un aromātisks. No dotā produktu saraksta iznāks apmēram 1 litrs liķiera.

1) Katlā sajauc cukuru ar ūdeni un liek vārīt apmaisot lai cukurs izšķīst, pavāra dažas minūtes.

2)...Skatīt recepti

Citronu liķieris 4.33

1) Citronus nomazgā un nosusina, noņem mizu ar mizas nazīti.

2) Citronus pārgriez uz pusēm un izspiež sulu

3) Stikla traukā sajauc citrona miziņu, sulu un degvīnu un liek ievilkties uz mēnesi tumšā...Skatīt recepti

Ķiršu liķieris 4.47

1) Katlā saliekam ķiršus ar lapām un pārlejam ar ūdeni.

2) Liekam uz uguns un pievienojam cukuru un maisot gaidām līdz uzvārās.

3) Pievienojam pusi tējkarotes citronskābi un naža galu vaniļas.

4)...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
zupa , kafija , rauga mikla , vīna mērce , manna ,
Šodien vārda dienas svin:
Aļģirds, Orests, Oļģerts, Alģis



Noderēs
Mazas, tumši sarkanas galda bietes nomizo un sarīvē smalkās skaidiņās. Sarīvētām bietēm pārkaisa cukuru, ķimenes un pārlej upeņu sulu. Visu
Kartupeļu masai nospiež sulu, pielej karstas taukvielas ar saceptiem sīpoliem, pieliek sāli, olu dzeltenumus. Vārīto vistas gaļu sasmalcina vai samaļ,
Auzu pārslas izsijā, apgrauzdē izkausēta sviestā (125gr), atdzesē un pievieno sviestam, kas saputots ar cukuru. Auzu pārslu masai pievieno sarīvētu
Gaļu sagriež, samaļ, pieliek sāli, piparus, sarīvētu sīpolu, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, vēl reiz samaļ, pieliek 1 ēdamkaroti skāba krējuma,
Olu dzeltenumus sakuļ putās ar cukuru, sajauc ar konjaku, un karstā ūdenī izšķīdinātu želatīnu, kad viss atdzisis, piejauc putās sakultu
Teļa pieņus ieliek aukstā ūdenī un rūpīgi notīra asinis. Tad pieņus 5 min. vāra mazsālītā ūdenī, uz sietiņa labi nopilina
Skābētiem kāpostiem pārkaisa cukuru, pievieno skābu krējumu, samaisa un sakārto traukā. Uzturvērtība: olbaltumvielas 1,7 g, taukvielas 14,1 g, ogļhidrāti 14,2 g,



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180