Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Liķieris

Liķieris

Ķiršu liķieris



1) Katlā saliekam ķiršus ar lapām un pārlejam ar ūdeni.

2) Liekam uz uguns un pievienojam cukuru un maisot gaidām līdz uzvārās.

3) Pievienojam pusi tējkarotes citronskābi un naža galu vaniļas.

4) Nedaudz atdzesējam un izkāšam uz smalkā sietiņa.

5) Atdzesētai, izkāstai masai pievienojam degvīnu kārtīgi apmaisot.

6) Pildām pudelēs.

7) Ķiršu liķieri pasniedz

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Citronu liķieris



1) Citronus nomazgā un nosusina, noņem mizu ar mizas nazīti.

2) Citronus pārgriez uz pusēm un izspiež sulu

3) Stikla traukā sajauc citrona miziņu, sulu un degvīnu un liek ievilkties uz mēnesi tumšā vēsā vietā.

4) Varam sīrupu sajaucot cukuru ar ūdeni tiktāl lai cukurs izkūst, tad pavāra vel kādu minūti un atdzesē.

5) Sajauc kopā

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Brūkleņu liķieris.



Šis brūkleņu liķieris ir salds un aromātisks. No dotā produktu saraksta iznāks apmēram 1 litrs liķiera.

1) Katlā sajauc cukuru ar ūdeni un liek vārīt apmaisot lai cukurs izšķīst, pavāra dažas minūtes.

2) Pievieno brūklenes, smalki rīvētu apelsīna mizu un sulu, apmaisa, ņem nost no uguns, atdzesē.

3) Blenderē tiktāl līdz ogas sašķīdušas.

4) Pievienojam degvīnu

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
baklažāni , Piena mērce , puravu zupa , kartupeļiem , liellopu ,
Šodien vārda dienas svin:
Maigurs, Mārica, Māris



Noderēs
Kāpostu marinēšana burciņās
Nomazgājam kāpostu, noņemam augšējās lapas, izgriežam serdeni (kacenu) un smalki sagriežam. Nomazgājam burkānus, nomizojam, un sarīvējam. Liekam visu traukā un
Liellopa gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi divas reizes gaļas mašīnā samaļ. Samaltai gaļai pievieno mazos gabaliņos sagrieztu speķi, sasmalcinātus sīpolus,
Marinēti kāposti ar papriku.
1). Noskalojam kapostgalvu, noņemam augšējās lapas, griežam uz pusēm no augšas uz leju, izgriežam viduci un ar nazīti sagriežam strēmelēs. 2).
Papriku noskalo, iztīra sēklas, sagriež vēlamās strēmelēs. Tomātus un sīpolus sagriež apmēram, kā salātam. Dilles un pētersīļu lapas sasmalcina. Iegūtos
Puravu saknes, burkānus, pētersīļu un seleriju saknes notīra, nomazgā un sagriež sīkos, apmēram 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos. Gatavus sarkanos



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Vistas pusspārniņu šašliks.
Ņem glāzi, ielej tajā augu eļļu, tad pievieno visas minētās garšvielas un tomātu pastu, kārtīgi sajauc. Noskalo un notecina vistas

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180