Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Kokteiļi

Kokteiļi

Piena un upeņu kokteilis



Piena un upeņu kokteilis

Mazgātas upenes, pienu, cukuru ievieto blenderī (mikserī), miksē apmēram 1 minūti līdz iegūst viendabīgu massu, tad pilda kokteiļa glāzēs ar salmiņū. Līdzīgi pagatvo kokteili arī ar citām ogām un pienu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Piena un ruma kokteilis



Pienam pievieno saldu krējumu, cukuru olas dzeltenumu, rumu, sasmalcinātu ledu un saputo.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Piena un iesala kokteilis



Pienam pievieno iesala ekstraktu, citrona sulu, sasmalcinātu ledu un saputo.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Piena un kafijas kokteilis



Pienam pievieno saldu krējumu, olas dzeltenumu, šokolādes sīrupu, sasmalcinātu ledu un saputo. Šokolādes tāfelītes saberž, sajauc ar cukuru, uzlej verdošu ūdeni, samaisa, uzkarsē un atdzesē.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Piena un zemeņu kokteilis



Zemenes notīra, noskalo, iecukuro, izberž caur sietiņu vai atstāj neizberztas - veselas, pielej pienu, atšķaidītu citronskābi, pievieno ledu un saputo. Dzērienu gatavošanai var ņemt arī zemeņu kompotu vai sīrupu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Rūgušpiens ar medu



Labi atdzesetam rūgušpienam pievieno medu un ar putu slotiņu saputo. Lej glāzēs un pasniedz.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Zemeņu kokteilis



Zemeņu kokteilis

Zemenes sasmalcina, pievieno uzvārītu atdzesētu kafijas krējumu, saldina pēc garšas, saputo. Pasniedzot kokteili glāzē var pievienot sacukurotas zemenes.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Olu - medus kokteilis



Olu - medus kokteilis

Visas sastāvdaļas ievieto mikserī, sakuļ.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Kakao kokteilis



Kakao kokteilis

Pienu uzvāra. Sajauc kakao ar cukuru un pielej pienu visu vēlreiz uzkarsē, pievieno vaniļu, sakapātos riekstus, atdzesē. Pirms pasniegšanas pievieno glāzei karoti saldējumu un uzlej kakao


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Ābolu-piparmētru kokteilis



Ābolu-piparmētru kokteilis

Šagriež šķēlēs ābolus un apvāra cukura sīrupā, atdzesē un sīrupam pievieno ābolu sulu. Ledu vēlams sadrupināt un iebērt glāzē, ieliek ābolu šķēlītes, uzlej sagatavoto šķidrumu un pārkaisa ar piparmētru zaļumiem.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
siļķes , cukgala , marinēti gurķi , Kartupeļi ar āboliem , Gaļas buljons ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Marinēti kāposti ar papriku.
1). Noskalojam kapostgalvu, noņemam augšējās lapas, griežam uz pusēm no augšas uz leju, izgriežam viduci un ar nazīti sagriežam strēmelēs. 2).
Galda bietes nomazgā un novāra. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām. Tad bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu
Brūklenes pārmazgā un nosusina, ber trīslitru burciņā un ar stampu piestampā lai odziņas pārplīstu. Tad uzber cukuru un uzlej degvīnu.
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber
Kāpostu marinēšana burciņās
Nomazgājam kāpostu, noņemam augšējās lapas, izgriežam serdeni (kacenu) un smalki sagriežam. Nomazgājam burkānus, nomizojam, un sarīvējam. Liekam visu traukā un



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180