Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Kokteiļi

Kokteiļi

Piena un upeņu kokteilis



Piena un upeņu kokteilis

Mazgātas upenes, pienu, cukuru ievieto blenderī (mikserī), miksē apmēram 1 minūti līdz iegūst viendabīgu massu, tad pilda kokteiļa glāzēs ar salmiņū. Līdzīgi pagatvo kokteili arī ar citām ogām un pienu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Piena un ruma kokteilis



Pienam pievieno saldu krējumu, cukuru olas dzeltenumu, rumu, sasmalcinātu ledu un saputo.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Piena un iesala kokteilis



Pienam pievieno iesala ekstraktu, citrona sulu, sasmalcinātu ledu un saputo.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Piena un kafijas kokteilis



Pienam pievieno saldu krējumu, olas dzeltenumu, šokolādes sīrupu, sasmalcinātu ledu un saputo. Šokolādes tāfelītes saberž, sajauc ar cukuru, uzlej verdošu ūdeni, samaisa, uzkarsē un atdzesē.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Piena un zemeņu kokteilis



Zemenes notīra, noskalo, iecukuro, izberž caur sietiņu vai atstāj neizberztas - veselas, pielej pienu, atšķaidītu citronskābi, pievieno ledu un saputo. Dzērienu gatavošanai var ņemt arī zemeņu kompotu vai sīrupu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Rūgušpiens ar medu



Labi atdzesetam rūgušpienam pievieno medu un ar putu slotiņu saputo. Lej glāzēs un pasniedz.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Zemeņu kokteilis



Zemeņu kokteilis

Zemenes sasmalcina, pievieno uzvārītu atdzesētu kafijas krējumu, saldina pēc garšas, saputo. Pasniedzot kokteili glāzē var pievienot sacukurotas zemenes.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Olu - medus kokteilis



Olu - medus kokteilis

Visas sastāvdaļas ievieto mikserī, sakuļ.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Kakao kokteilis



Kakao kokteilis

Pienu uzvāra. Sajauc kakao ar cukuru un pielej pienu visu vēlreiz uzkarsē, pievieno vaniļu, sakapātos riekstus, atdzesē. Pirms pasniegšanas pievieno glāzei karoti saldējumu un uzlej kakao


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Ābolu-piparmētru kokteilis



Ābolu-piparmētru kokteilis

Šagriež šķēlēs ābolus un apvāra cukura sīrupā, atdzesē un sīrupam pievieno ābolu sulu. Ledu vēlams sadrupināt un iebērt glāzē, ieliek ābolu šķēlītes, uzlej sagatavoto šķidrumu un pārkaisa ar piparmētru zaļumiem.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
GURĶU ZUPA , siļķes , sautēti kartupeļi , biezeņa zupa , Pildīta līdaka ,
Šodien vārda dienas svin:
Maigurs, Mārica, Māris



Noderēs
Ar šo receptes devu var piepildīt apmēram 0,5 litru burku. Svaigas, nepāraugušas gailenes izlasa, nogriež kātiņus, nomazgā, nospiež lieko ūdeni
Puravu saknes, burkānus, pētersīļu un seleriju saknes notīra, nomazgā un sagriež sīkos, apmēram 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos. Gatavus sarkanos
Sēnes novāra, tad nolej lieko ūdeni, nospiež un sajauc ar sāli un cukuru, kā arī, rupji sagrieztieām dilēm un ķiplokiem.
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku. Sēnes novāra, nomazgā aukstā ūdenī un iepilda dezinficētā burkā,
Dzērvenes pārlasām, nomazgājam un notecinām līdz sausas. Liekam iekšā blenderī un kārtīgi blenderējam līdz ogas visas izšķīst. Iegūto saturu liekam trīslitru



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Vistas pusspārniņu šašliks.
Ņem glāzi, ielej tajā augu eļļu, tad pievieno visas minētās garšvielas un tomātu pastu, kārtīgi sajauc. Noskalo un notecina vistas

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180