Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Ķīselis

Ķīselis

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Alus ķīselis 4.04

Olu dzeltenumus 1/2 st. kuļ ar cukuru, tad pielej alu, pieliek citronmizu un pastāvīgi kuļot ļauj vienreiz uzvārīties. Klāt dod grauzdētus maizes gabaliņus.

...Skatīt recepti

Baltalus ķīselis 4.15

Miltus izmīca l/2 l aukstā ūdenī un olas kuļ 1/4 st. ar cukuru. Tad ūdeni ar miltiem uzvāra, pielej baltalu, pusi šķidruma pielej olu kultenim, kulteni pielej pie alus un visu vēl reizi uzkarsē....Skatīt recepti

Rabarberu ķīselis 0.00

Rabarberus nomazgā, nomizo, smalki sagriež, uzliek vārīties ar ūdeni, gāršvielām un cukuru, satumē, uzkarsē, karstu salej deserta bļodā, pārkaisa cukuru un pasniedz ar pienu.

...Skatīt recepti

Šokolādes ķīselis 0.00

Uzvāra pienu ar cukuru, vaniļu un šokolādi, satumē, uzkarsē, salej deserta bļodā, pārkaisa cukuru, pasniedz ar augļu mērci.

...Skatīt recepti

Zemeņu ķīselis 0.00

Zemenes izlasa, nomazgā, uzliek vārīties, izberž caur sietiņu, salej. atpakaļ katliņā, pieber cukuru, satumē ar kartupeļu miltiem, uzkarsē, karstu salej bļodā, pārkaisa cukuru, pasniedz ar pienu.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
rabarb , gulašs , zivju , griķu , Vīna mērce ,
Šodien vārda dienas svin:
Aļģirds, Orests, Oļģerts, Alģis



Noderēs
Gaļas mīkstumam no muguras vai ciskas gabala atdala plēves, iespeķo, ieberž ar sāli, liek sautējamā katlā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī
Sardeles verdošā ūdenī uzkarsē, tad no ūdens izņem. Noskalotus, notīrītus, gabaliņos grieztus burkānus, sasmalcinātus kāpostus un sīpolus liek karstajā
Izvēlas vidēja lieluma kāpostu galviņu, apgriež ap kacenu, liek verdošā sālsūdenī un apvāra, līdz lapas elastīgas. Tad pārliek aukstā ūdenī
Aknas nomazgā, sagriež glītās šķēlēs, nedaudz izdauza, karstos taukos cep gatavas, uzkaisa nedaudz sāls. Uz pannas, kur aknas ceptas, uzber
Notīrītām un nomazgātām forelēm izver stipru diegu cauri astei virspus spurām, tad caur abām acīm, un diegu cieši aizsien, lai
2 kg smagai, kā parasts notīrītai līdakai uzšķērž vēderu un uzmanīgi izņem iekšas un asakas, neievainojot ādu. Zivs gaļu sakasa,
Paprikas pākstīm izņem sēklotni un sagriež salmiņos. Tāpat sagriež tomātus. Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolus sīki sasmalcina. Visu samaisa



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180