Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Kafija

Kafija

Kafija ar putukrējumu



Vāra kafiju, nostādina, lej kafijas kannā, pasniedz glāzē, atsevišķā trauciņā liek saputotu krējumu, cukuru. Krējumu saputo ar cukuru 5 g un, ja vēlas, pievieno vaniļu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Kafija pienā



Pienu uzvāra, pieber samaltu kafiju un cigoriņus un tur vārīšanas temperatūrā 5-8 minūtes. Tad nostādina, lej kafijas kannā, pasniedz glāzē, atsevišķā trauciņā cukuru.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Kafija ar krējumu



Verdošā ūdenī ber samaltu kafiju un cigoriņus, uzvāra un tur vārīšanās temperatūrā 5 minūtes. Kafiju lej kafijas kannā un pasniedz tasē vai glāzē. Atsevišķi trauciņā pasniedz cukuru un uzvārītu saldu krējumu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Melna Kafija



Aromātisku kafiju iegūst, ja to gatavo no tikko grauzdētas un samaltas kafijas. Kafiju vāra elektriskā kafijas kannā vai katliņā. Vislabāk gatavot elektriskā kafijas kannā, kurā atrodas sietiņš kafijas iebēršanai. Kad ūdens kannā uzvārījies, tas pastāvīgi apskalo kafiju sietiņā, izskalojot aromātiskās un krāsvielas. Kafiju vāra 5-8 minūtes, tad lej tasēs.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Ledus kafija



Izvara melnu kafiju, nolej no biezumiem un atdzesē. Pasniedz koktēiļa glāzēs pievienojot vaniļas vai plombira saldējumu, pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Romas kafija



Romas kafija

Pagatavo stipru kafiju, garšai pievienojot nedaudz kanēļa. Pasniedz ar citronu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Varšavas kafija



Izvāra kafiju, nolej no biezumiem, pievieno cukuru un pienu, velreiz uzvāra.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Parīzes kafija



Pagatavo kafiju, kurai tasītē pielej mokas liķieri. Atsevišķi uz šķīvīša pasniedz citrona šķēlītes.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Berlīnes kafija



Kafiju pagatavo uz 1 l udens pievienojot 30-40 g kafijas un šķipsniņu sāls.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Vīnes kafija



Kafijas kanu izskalo ar karstu ūdeni un ieber tajā 40gr kafijas uz 1l udens. Ielej verdošu ūdeni, kanai uzliek vāciņū un lauj kafijai ievilkties apmēram 8 -10 min. atsevišķi pasniedz pie kafijas atsevišķi uzkarsētu kafijas krējumu vai pienu, var izmantot putukrējumu. Putkrējumam putojot pievieno pūdercukuru un nedaudz vaniļu,.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Biešu salāti , biešu salāti , Kakao , burkānu , puķu kāposti ,
Šodien vārda dienas svin:
Maigurs, Mārica, Māris



Noderēs
Ar šo receptes devu var piepildīt apmēram 0,5 litru burku. Svaigas, nepāraugušas gailenes izlasa, nogriež kātiņus, nomazgā, nospiež lieko ūdeni
Liellopa gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi divas reizes gaļas mašīnā samaļ. Samaltai gaļai pievieno mazos gabaliņos sagrieztu speķi, sasmalcinātus sīpolus,
Dzērvenes pārlasām, nomazgājam un notecinām līdz sausas. Liekam iekšā blenderī un kārtīgi blenderējam līdz ogas visas izšķīst. Iegūto saturu liekam trīslitru
Nepāraugušus kabačus nomazgā, ja bieza miza, tad nomizo, sagriež apmēram 1 cm biezās ripās, izgriež mīkstumu ar sēklotni un no
Puravu saknes, burkānus, pētersīļu un seleriju saknes notīra, nomazgā un sagriež sīkos, apmēram 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos. Gatavus sarkanos



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Vistas pusspārniņu šašliks.
Ņem glāzi, ielej tajā augu eļļu, tad pievieno visas minētās garšvielas un tomātu pastu, kārtīgi sajauc. Noskalo un notecina vistas

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180