Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dzērieni :: Biezie kokteiļi

Biezie kokteiļi

Meloņu un putnu gaļas kokteilis



Melonēm atdala mizas, ēdamo daļu sagriež strēmelēs. Strēmelēs sagriež arī šķiņķi un putnu gaļu. Notīrītas selerijas sarīvē skaidās. Platās glāzēs ievieto salātu lapas, kārto grupās putnu gaļu, šķiņķi, baravikas, selerijas un melones. Visu pārlej ar majonēzi.

Meloņu vietā var izmantot saldus marinētus ķirbjus, majonēzi var aizstāt ar skābu krējumu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Šķiņķa kokteilis



Šķiņķi griež strēmelēs. Cietas vārītas olas sadala ce-turksnīšos, salātu lapas nomazgā, nosusina. No etiķa, eļļas un garšvielām gatavo marinādi. Platās glazēs ieliek salātu lapas, pārslaka ar marinādi, uzliek šķiņķa strēmeles, tomātu daļiņas, olu ceturksnīšus. Glazēs vidū ieliek karoti majonēzes, produktus pārslaka ar atlikušo marinādi, majonēzei pārkaisa sakapātus pētersīļus.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Zivju kokteilis



Zivju konservu vietā var izmantot ceptu vai vārītu zivju gabaliņus bez asakām. Platās kokteiļa glazēs vai stikla bļodiņās ievieto zivis, sakapātus sīpolus, gar malām — salātu lapiņas. Visu parslaka ar citrona sulas un eļļas maisījumu, kam garšai pievienots sals, pipari, kapāti loki. Virsū uzliek tomātu šķēlītes. Ja veļas, šim kokteilim var pārslacīt aukstu degvīnu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Krabju kokteilis



Platās glāzēs liek kārtām vai grupiņās paredzētos produktus, pārlej ar aukstu degvīnu, uzliek paris tējkarošu majonēzes.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Desu kokteilis



Platas glāzes vai stikla bļodiņas izklāj ar salātu lapām, liek sektoros strēmelēs sagrieztu žāvēto desu, ripiņās sagrieztus izkarsētus un atdzesētus cīsiņus, gurķu gabaliņus. Visu pārlej ar kādu no kokteiļu mērcēm, rotā ar zaļumiem, iesprauž trīsstūros sagrieztus siera gabaliņus.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Siļķu kokteilis



Iztīrītas, nomērcētas siļķes sagriež strēmelēs, kārto kokteiļa glāzēs, blakus novietojot gurķu ripiņas vai ceturk'snīšus, rupjām skaidām sarīvētas vai dekoratīvi sagrieztas marinētas bietes, olu ceturksnīšus. Visam pāri pārlej kādu no biezo kokteiļu mērcēm, uzliek mārrutku piciņu, pētersīļu lapiņu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
grūb , kartupeļu_un , marinēti gurki , groks , cūkas ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Brūklenes pārmazgā un nosusina, ber trīslitru burciņā un ar stampu piestampā lai odziņas pārplīstu. Tad uzber cukuru un uzlej degvīnu.
Galda bietes nomazgā un novāra. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām. Tad bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu
Nepāraugušus kabačus nomazgā, ja bieza miza, tad nomizo, sagriež apmēram 1 cm biezās ripās, izgriež mīkstumu ar sēklotni un no
kraukšķīgie salāti ziemai
Ņem svaigus dārzeņus - bietes, burkānus, sīpolus, kabačus, ķiplokus visu nomizo, notīra un sagriež sev tīkamās šķēlēs, gabalos. Iepriekš sagatavotās
Kāpostus nomazgā, izgriež viduci un smalki sagriež ar kāpostu ēveli vai nazi, ievieto traukā, nedaudz pasāla un paburza, liek iepriekš



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180