Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Dārzeņi :: Svaigi dārzeņi

Svaigi dārzeņi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Gurķi krējumā ar dillēm 4.23

Nomizo slaidus salātu gurķus un saēvelē, uz katriem 2 lieliem gurķiem ņem 2 karotes sviesta, un gurķiem ar sviestu ļauj ļoti ātri vārīties pašu sulā. Tad ēdienu samaisa ar skābu vai saldu krējumu, kurā iepriekš...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Biešu salāti , kartupeļu klimpas , Galerts , Biezpiena sacepums , PAPRIKA ,
Šodien vārda dienas svin:
Aļģirds, Orests, Oļģerts, Alģis



Noderēs
Vīnu ar šokolādi un cukuru karsē līdz vārīšanai, tad pievieno 2 saputotus olu dzeltenumus, vēl pakarsē (ūdens peldē). Pasniedz karstu
Paprikas pākstīm izņem sēklas, sagriež strēmelītēs, šķiņķi un olas sagriež garenos gabaliņos, sīpolus sīki sasmalcina. Majonēzē iemaisa sakapātu siļķi, pievieno
Nomazgātus vienāda lieluma kartupeļus liek karstos ugunskura vai krāsns pelnos, aprušina un cep. Mīkstus, izceptus kartupeļus uzliek uz sieta, pakratot
Dzidrajam liellopa gaļas buljonampievieno atsevišķi varītus makaronus, pārkaisa sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus. Tāpat gatavo dzidro buljonu ar nūdelēm, klimpām,
Kartupeļus notīra, sagriež stienīšos un liek zupā, kad pupiņas tuvu gatavībai, pieliek sāli un visu vāra, līdz pupiņas un kartupeļi
Nomazgātus, notīrītus, gabaliņos sagrieztus burkānus, sasmalcinātus kāpostus un iepriekš brūngani apceptus sīpolus liek karstā ūdenī un aizvākotā traukā sautē, tad
Cieti iesijā bļodā, pakāpeniski maisot pielej ūdeni, sakultu olu, mīklu labi izkuļ, pieliek sāli, atstāj uzbriešanai. Uz ietaukotas sakarsētas pannas



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180