Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Cepumi, kūkas un tortes :: Sāļās tortes

Sāļās tortes

Šveices siera kūkas



Gatavu irdenu mīklu (ar vai bez krējuma), ko pagatavo pēc attiec, priekšraksta, izrullē ļoti plānā kārtā, un arī pagatavo kūkai mīklas apmali. Kūku apliek ar plānās šķēlēs sagrieztu Šveices sieru, kam virsū uzplūkā sviestu. Pāri pārlej ar sāli, pipariem un saldu krējumu sakultu olu mērci. Kūku 20—30 min. cep stipri karstā krāsnī un tad sagriež gabalos un dod karstu galdā

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Sviestmīklas kūciņas ar burkānu pildījumu



Lielākus, notīrītus un nomazgātus burkānus sagriež 2—3 daļās, vāra maz sālītā ūdenī, līdz tie sašķīst, un tad izberž caur sietiņu. Burkānu biezenim pieliek sakapātas cieti novārītas olas un sviestu, to dažas minūtes pavāra, nogaršina ar sāli, un kamēr biezenis atdziest, sviesta mīklu izrullē pēc iespējas plānākā kārtā, pēc tam ar vīna glāzes apmali izveido mazas apaļas kūciņas. Katrai kūciņai pusi

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Šķiņķa torte



Pagatavo raugu mīklu, uzraudzē, liek ar sviestu izziestā tortes veidnē apmēram 2-4 cm biezā kārtā, vēlreiz uzraudzē un cep vidējā siltumā. Atdzisušu pārgriež horizontāli uz pusēm. Maizes apakšējo plāksni pārziež ar saputotu sviestu un sīki sasmalcinātu šķiņķi, kam pēc garšas pieliekti pipari, sinepes vai mārrutki, uzliek virsējo plāksni un pārziež ar saputotu sviestu. Sānu malu nolīdzina. Šķiņķa torti novieto uz

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Šķiņķa krēma torte



Izceptu un atdzesētu plāksni pārgriez uz pusēm ieziež sagatavotu sāļo sviesta krēmu. Sviestu saputo, pievieno sīki sasmalcinātu vai samaltu šķiņķi. Ja pildījumu vēlas asāku, var pievienot sinepes, piparus. Tortes malas nolīdzina, noziež ar sviesta krēmu, ar nazi malām piespiež sarīvēta siera skaidiņas. Tortes virsmu nogrezno ar sagrieztu gurķu un tomātu ripiņām vai daiviņam, iztīrītām ķilavām.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Kāļu biezenis , kāļi , medus , Plūmju kompots , Krievu ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Dzērvenes ar medu un ķiplokiem.
Dzērvenes pārlasa, atlasot bojātās ogas, nomazgā un nosusina. Attīrām ķiploku un sadalām daiviņās, kuras sagriež nelielos gabaliņos. Visu liekam
Kāpostus nomazgā, izgriež viduci un smalki sagriež ar kāpostu ēveli vai nazi, ievieto traukā, nedaudz pasāla un paburza, liek iepriekš
Nepāraugušus kabačus nomazgā, ja bieza miza, tad nomizo, sagriež apmēram 1 cm biezās ripās, izgriež mīkstumu ar sēklotni un no
Brūklenes pārmazgā un nosusina, ber trīslitru burciņā un ar stampu piestampā lai odziņas pārplīstu. Tad uzber cukuru un uzlej degvīnu.
Plūmju ievārījums
Plūmēm uzlej vārošu ūdeni, 3-5 minn patur, liek uz sieta notecēties, novelk ādiņu, pāgriež gareniski uz pusēm, izņem kauliņus.Plūmes sakārto



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180