Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Cepumi, kūkas un tortes :: Plātsmaizes

Plātsmaizes

Abolu plātsmaize



Abolu plātsmaize

Rauga mīklu pagatavo tāpat kā pīrāgiem. Mīklu izveltnē uz cepešpannas, uzgriež margarīna piciņas, pārkaisa ar cukuru, kārto iepriekš nomizotus un sagrieztus ābolus. Tad pagatavo pārlejamo massu, ņem trauku un sakuļ olas ar krējumu, cukuru, vanilīnu un mazliet miltu, šo massu pārlej pāri plātsmaizei, pārkaisa ar cukuru un kanēlīti. Cep cepeškrāsni pie 175ºC apmēram 20 min. Lai labi garšo!


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Gaļas buljons , mārrutki , baltmaize , olu salāti , marinēšana ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Plūmju ievārījums
Plūmēm uzlej vārošu ūdeni, 3-5 minn patur, liek uz sieta notecēties, novelk ādiņu, pāgriež gareniski uz pusēm, izņem kauliņus.Plūmes sakārto
Marinēti gurķi
Tīrās 3L burkās ievieto garšvielas (dilles, upeņu lapas, ķirsu lapas, mārutku sakni, piparus, ķiplokus), nomazgātiem gurķiem apgriež galiņus un pilda
Notīrītus burkānus sarīvē uz rupjās vai smalkās rīves. Pārlej ar mērci, kuru pagatavo no citronu sulas, ogu sīrupa vai cukura
Sālītas sēnes
Sālīšanai var Izmantot dažādu sugu sēnes. Parasti vienā grozā sasēņo dažādu sugu sēnes, kuras tad arī iesāla kopā, jo sēnes
Kāpostus nomazgā, izgriež viduci un smalki sagriež ar kāpostu ēveli vai nazi, ievieto traukā, nedaudz pasāla un paburza, liek iepriekš



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180