Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Cepumi, kūkas un tortes :: Klinģeri

Klinģeri

Veidnē cepts kliņģeris



Mīklu sagatavo kā parasti, lai tā būtu pamīksta, cep ietaukotā keksu veidnē.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Klinģeris



Raugu samaisa ar 1 tējk. cukura un noliek siltumā uzrūgšanai. Pusi miltu iesijā bļodā. Pienu uzsilda. Miltos iemaisa pienu, raugu, pieveno mazliet cukura, mīklu pārkaisa un pārklāj ar drānu, liek siltā vieta uzraudzēšanai. Kad mīkla ir uzrūgusi, pievieno saputota sviesta, cukura un olu dzeltenumu masu, sakaltētas, saberztas un ar karstu pienu pārlietas garšvielas- safrānu, kardamonu, sāli un iemīca pārējos miltus,

Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kāpostu , ceptas renges , puķu kāposti , rieksti , Vaniļas ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Gaļu sagriež gabaliņos, sakarsētā sviestā apcep, pievieno sagrieztus sīpolus, sacep, pievieno ķimenes, saspiestus ķiplokus un notīrītus, gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Visu
Ar kartupeļiem, krējumu un sviestu gatavo ne visai biezu biezeni. Speķi un sīpolu sagriež kantainos gabaliņos, speķi apcep, koši iebrūnu
Notīrītus burkānus sagriež, izsautē. Atsevišķi izsautē sparģeļus. Pēc atdzesēšanas sparģeļus sagriež posmiņos, sajauc kopā ar burkāniem, zirnīšiem un majonēzi.
Rupjmaizes šķēles cepeškrāsnī izkaltē un apgrauzdē brūnas. Apgrauzdēto maizi pārlej ar verdošu ūdeni un slegtā traukā atstāj apmēram 30 minūtes.
Zaķi marinē etiķa un garšvielu novārijumā 10-12 stundas. Tad novelk plēves, sadala gabaliņos, kurus sakarsētos taukos apcep brūnus. Liek katliņā,
Sviestu ar cukuru, olas dzeltenumu, nedaudz sāls un citrona miziņu vai vaniļu puto līdz cukurs izkusis, tad pieliek biezpienu un
Baklažāniem plāni nogriež miziņu , baklažānus griež šķērsām apmēram pirksta biezās šķēlēs, apviļā sakultā olā, tad apviļā miltos, tad vēlreiz



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180