Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Cepumi, kūkas un tortes :: Cepumi

Cepumi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Auzu pārslu cepumi 4.24

Auzu pārslas izsijā, apgrauzdē izkausēta sviestā (125gr), atdzesē un pievieno sviestam, kas saputots ar cukuru. Auzu pārslu masai pievieno sarīvētu citrona miziņu, olas un izsijātos auzu pārslu smalkumus. Ar tējkaroti mīklas piciņas liek uz plāts...Skatīt recepti

Bāzeliešu brunslijs 4.04

Mandeles notīra, sarīvē kopā ar šokolādi pēc iespējas smalkāk. Olu baltumus ar cukuru labi saputo. Putojot pieber cukuru un pielej ķiršu liķieri. Beigās uzmanīgi, mazām porcijām pieber šokolādi, kanēli un mandeles. Mīklu labi sajauc....Skatīt recepti

Berlīnes cepumi 4.13

2 olu dzeltenumus saputo ar cukuru. Saputotai masai pievieno parējos vārītus olu dzeltenumus, kuri izrīvēti caur sietiņu, izšķīdinātu briežraga sāli, citronu eļļu, miltus un samīca, pievienojot sasmalcinātu sviestu. No samīcītās mīklas veido apmēram puspirkstu...Skatīt recepti

Biezpiena cepumi 4.00

Visu sajauc , cep veidnē apmēram 45 min.

...Skatīt recepti

Cūku ļipiņas 4.09

Labi saputo sviestu ar olām un cukura, pievieno baltvīnu un miltus , lai mīklu var izrullēt . Kad mīkla izrullēta 1/2 cm biezumā, to sagriež 2 pirkstu platās strēmelēs. No sagrieztām strēmelēm veido...Skatīt recepti

Dāņu ruma cepumi 4.00

Olas saputo ar cukuru un kuļot pamazām pieber miltus. Iejauc mīklu un uzmanīgi piepilda iepriekš ar sviestu ieziestu veidni, liek vidēji karstā cepeškrāsnī un cep, līdz virspusē veidojas brūgana garoziņa. Pēc tam cepumu atdzesē un...Skatīt recepti

Deserta cepumi 4.11

Saputo 200 g sviesta, pieliek vaniļas cukuru, olu un maisot pieber miltus un drusku sāls. Mīklu izveltnē , sagriež četrkantīgos gabalos un liek uz iepriekš ar sviestu iesmērētas plāts un cep vidējā karstumā. Atdzisušam...Skatīt recepti

Garoziņas 4.27

Pie 100 g sviesta pieliek saputotus 7 olu dzeltenumus, 300 g miltu, 200 g cukura, briežraga sāli un labi samīca. Tad izrullē, sadala vairākās daļās, no kurām savukārt izrullē garas, garoziņām līdzīgas strēmeles pirksta biezumā....Skatīt recepti

Kartupeļu cepumi 4.09

Uzsildītu sviestu kopā ar sāli, cukuru un sarīvetu citrona miziņu, putojot pa vienai pievieno olas, pēc tam pievieno sasmalcinātus, nedaudz apgrauzdētus riekstus un gaļas mašīnā samaltus kartupeļus. Mīklu liek ietaukotā veidnē 2cm biezā kārtā, mērenā...Skatīt recepti

Ķimeņu standziņas 4.25

Kartupeļus samaļ gaļas mašīnā. Miltus samaisa ar sāli. Sviestu ar nazi iekapā kartupeļos un miltos, tad samīca viendabīgu mīklu, atstāj 30 min aukstumā. No mīklas izveltē 12 - 15 cm garas un 1 cm platas...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
butes , klimpas , kartupeļiem , pasterizēti , Salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Smuidra, Vitauts, Smuidris



Noderēs
Sīpolus nomizo, smalki sagriež, sviestā satvaiko. Siļķes mērcē, izņem asakas, tvaiko, kamēr siļķes izjūk. Gaļu un mērcētu, nospiestu baltmaizi samaļ,
Sēnes sagatavo un izsutina sviestā, ja sēnes ietaisītas, tad sutināt nevajag. Ar sviestu, sīpoliem, miltiem un šķidrumu pagatavo tumšu miltu
Izsijātus miltus mīca uz dēļa ar olu dzeltenumu, aukstu, saplūkātu sviestu un cukuru, līdz dabū gluži gludenu mīklu, ko tad
Notīrītus ķirbjus sagriež vai sarīvē un savā sulā sautē, sasmalcina mikserī vai saštampā, pieliek vārīto kartupeļu masu, pielej uzkarsētu saldu
Ar šo receptes devu var piepildīt apmēram 0,5 litru burku. Svaigas, nepāraugušas gailenes izlasa, nogriež kātiņus, nomazgā, nospiež lieko ūdeni
Skābētiem kāpostiem pievieno sīki sasmalcinātus sīpolus vai sīpolu lociņus, etiķa un eļļas maisījumu vai 50 g skāba krējuma, samaisa un
Novārītiem vēžiem izloba ļipu un spīļu gaļu, ar čaulām, atliekām un sviestu pagatavo vēžu sviestu. 3/4 krējuma uzvāra, tad pielej



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180