Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Zivju salāti Nākošā »

Siļķe kažokā

Siļķe kažokā

Sastāvdaļas: Siļķe 2gb, olas 3gb, kartupeļi 4gb, ābols 2gb, sarkanās bietes 2gb, burkāni 2gb, sīpols 1gb, majonēze.

Gatavošana:

Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā. Nomizo ābolus un arī rīvē. Olas vāra, lai būtu cietas, tad sarīvē. Sīpolu notīra un smalki griež. Siļķi attīra, izņem asakas un smalki sagriež.

Ņem trauku un veido kārtas. Pirmā kārtā liek siļķi, pārkaisa ar grieztiem sīpoliem un pārber ar kartupeļiem. Visu pārsmērē ar majonēzi. Otrā kārtā liek rīvētos burkānus un rīvētu olu, Pārsmērē ar majonēzi. Pēdējā kārtā liek rīvētus ābolus un rīvētās bietes, pārsmērē ar majonēzi.

Liek ledusskapī atdzist un sasuloties. Pasniedz atdzesētu. Labu apetīti!

Pagatavosanas sarezgītība
Viegli
Kopējās izmaksas
Vidējas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2017-12-02
Recepte apskatīta: 123



Pievienoja: j7
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
5.00/3
Atstāt vērtējumu


Papildus fotogrāfijas


Siļķe kažokāSiļķe kažokāSiļķe kažokāSiļķe kažokāSiļķe kažokāSiļķe kažokāSiļķe kažokā

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
vārītu kartupeļu , kokteiļi , zirņi , rutki , brūna mērce ,
Šodien vārda dienas svin:
Strauta, Grieta



Noderēs
Rīsus vāra sālsūdenī irdenus, ūdeni nolej, atdzesētiem rīsiem pievieno ar citronu sulu aplietus sasmalcinātus ābolus, tad gurķus vai papriku, garšvielas,
Putnus notīra, nogriež kaklus, spārnus, kājas, izņem iekšas, sašuj. Izkausē sviestu, ieliek putnus, cep krāsnī aplaistot, kamēr kļūst brūngani. Aukstus
Sivēnu notīra, nomazgā, ādu nogriež, gaļu noņem no kauliem, sagriež mazos gabaliņos, apsala 24 stundas ar sāli, samaļ 2 reizes,
Salātu trauku ieziež ar sagrūstu ķiploka daiviņu, kārto tajā tomātu šķēles, pārkaisa ar sāli, pipariem, cukuru un timiānu. Pārlej ar
Kartupeļu biezenim pievieno sīki sagrieztu vārītu šķiņķi vai cepeti, sakultas olas, sasmalcinātu, sviestā apceptus sīpolu, sāli un samaisa. Tad izveido
Nomērcētu, no asakām atdalitu siļķes fileju sagriež gabaliņos, sakārto siļķu traukā, pārlej ar skābu krējumu un pārkaisa sasmalcinātus lociņus. Nomērcētu
Vistai noņem ādu, noņem gaļu no kauliem, samaļ, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sāli, olas, samaļ otru reizi, pieliek kausētu sviestu,



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180