Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Aukstie ēdieni :: Zivju salāti

Zivju salāti

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Zivju salāti 4.29

No asakām atbrīvotus zivs gabaliņus sajauc ar sīki sagrieztiem āboliem, bumbieriem, apelsīniem vai šo augļu konserviem, pārlej ar majonēzes, tomātu mērces un krējuma maisījumu, kam pēc garšas pievienots sāls, cukurs, sinepes, mārrutki.

...Skatīt recepti

Zivju salāti 2 4.07

Zivīm novelk ādu, izņem asakas, mīkstumu sadala gabaliņos. Gurķus nomizo un sagriež mazos kubiņos, olas sakapā, kartupeļus sagriež kubiņos. Visu sajauc ar skābu krējumu vai majonēzi, kapātiem zaļumiem.

...Skatīt recepti

Nēģu rasols 4.00

Iepriekš siļķes nomērcē, nomazgā, izņem asakas, sagriež četrstūrainos gabaliņos, ābolus nomizo un sagriež. Kartupeļus novāra ar visu mizu, aukstus sagriež mazos gabaliņos. Sagriež gurķus, nēģus un cepeti. Bļodā ieliek majonēzi, sjauc ar siļķi. Pieliek pārējās...Skatīt recepti

Zivju salāti 4.19

Notīrītas zivis vāra ūdenī ar garšsaknēm un garšvielām gatavas. Tad izņem asakas, sadala gabaliņos. Ar mizu vārītus kartupeļus atdzesē, nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Svaigus gurķus nomizo un sagriež ripiņās, tāpat sagriež tomātus. Sasmalcinātās salātu...Skatīt recepti

Zivju un dārzeņu salāti 4.25

Notīrītas zivis vāra ūdenī ar garšsaknēm un garšvielām. Gatavām atdala ādu, asakas un sagriež mazos gabaliņos. Ar mizu vārītus kartupeļus nomizo, sagriež mazos kubveida gabaliņos. Burkānus, ziedu kāpostus un zirnīšus sālsūdenī novāra. Burkānus sagriež gabaliņos,...Skatīt recepti

Zivju un zirņu salāti 4.22

Notīrītas zivis vāra ūdenī, kam pievienotas garšsaknes un garšvielas. Gatavām atdala ādu, asakas, sadala mazos gabaliņos. Zirņus sālsūdenī vāra mīkstus. Atdzesētās zivis un zirņus sajauc, pievieno sviesta un olu mērci un samaisa. Salātus liek dziļākā...Skatīt recepti

Siļķu sviests 4.10

Dienu iepriekš nomērcētas siļķes labi notīra, novelk ādu, izlasa asakas, gaļu sakapā, tad izberž caur sietiņu, pieliek, sviesta un saputo.

...Skatīt recepti

Tomātu salāti ar siļķu fileju 4.26

Tomātus pārlej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu, izņem sēklotni, sagriež nelielos gabaliņos. Treknu siļķu filejas sagriež slīpos gabaliņos. Olīvas sagriež pusgredzentiņos. Pieber sāli, piparus, apslaka ar etiķi un sajauc ar eļļu. Pasniedz uz salāta lapām.

...Skatīt recepti

Kartupeļu salāti ar kūpinātu lasi 4.24

Ar mizu vārītus kartupeļus notīra, vel siltus sagriež ripiņās un samaisa ar gabaliņos sagrieztu kupinātu lasi, pārlej ar eļļas un garšvielu etiķa mērci pārkaisa ar sasmalcinātiem sīpolu lokiem un rotā ar citrona šķēlītēm.

...Skatīt recepti

Krabju nūjiņu salāti ar gurķi 4.00

Liek vārīt olas un vāra apmēram 10min., noskalo lokus, nomizo sīpolu un gurķi. Izpako krabju nūjiņas un griež mazos kubiciņos ( tikpat lielos kā kukurūza), tādos pat kubiciņos griež gurķi.

Sagrieztos produktus ievieto bļodā un pievieno...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sīpoli , Rauga mīkla , piparkūkas , Griķu biezputra , dārzeņu salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Vārītu šķiņķi sagriež plānās šķēlītēs un pārliek ar sviestu pārziestai baltmaizes šķēlītei. Grezno ar marinēta gurķa ripiņām. Šķiņķa šķēlītes uz
Laša vai līdakas ikriem pārkaisa sāli un atstāj vienu stundu. Tad pārlej verdošu ūdeni, lai ikri brīvi peldētu ūdenī, un
Žāvētas gaļas gabalu vāra, vārīšanas beigu posmā pievieno notīrītas saknes, garšvielas. Gatavo gaļu izņem. Kad saknes mīkstas, pieliek zirnīšus, uzvara,
Teļa pieņus ieliek aukstā ūdenī un rūpīgi notīra asinis. Tad pieņus 5 min. vāra mazsālītā ūdenī, uz sietiņa labi nopilina
Gaļas mīkstumam no muguras vai ciskas gabala atdala plēves, iespeķo, ieberž ar sāli, liek sautējamā katlā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī
Sīpolus apcep sviestā gaiši brūnus, tad piejauc miltus un labi samaisa, pielej ūdeni un cepeša sulu, pieliek mazos gabaliņos sagrieztu
Notīrītus, noplaucētus kāpostus sutina sālsūdenī tā, lai viss ūdens ievilktos. Galdā sutinātos kāpostus pasniedz ar sviestu, klāt pasniedz sviestā grauzdētas



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180