Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Salāti :: Darzeņu salāti

Darzeņu salāti

Paprikas salāti



Paprikai izgriež sēklotnes, labi nomazgā, tad sagriež plānos apļos. Ābolu sarīvē, piejauc papriku un sajauc kopā ar mērci, kuru gatavo samaisot eļļu ar tomātu biezeni, krējumu un pievienojot sarīvētu sīpolus, ķiploku, sāli, cukuru un smalki sakapātus zaļumus.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Puravi ar āboliem



Puravu stublāju baltajai daļai notīra ārējās lapas, stublājus nomazgā un sagriež strēmelēs. Ābolus sarīvē un pievieno puraviem, pieliek krējumu, garšvielas un samaisa.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Biešu salāti II



Bietes nomazgā, notīra un sarīvē. Katliņā izkausē sviestu, pievieno rīvētās bietes un apmaisot viegli apcep, tad pievieno buljonu lai dārzeņi ir nosegti, pievieno ķimenes, sautē. Kad bietes mīkstas, tās iebiezina, ar krējumā izmaisītiem miltiem, pēc garšas pieliek sāli, citronskābi, cukuru. Šādu salātiņu pasniedz pie gaļas ēdieniem.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Selerijas ar āboliem II



Seleriju rūpīgi nomazgā, notīra, sarīvē skaidiņās, pārlaista ar citronu sulu, majonēzi un krējumu. Nomazgātus un nosusinātus ābolus sarīvē skaidiņās, pievieno seleriju salātos, pēc garšas pieliek garšvielas. Salātus izgrezno ar sasmalcinātiem riekstiem.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Selerijas ar āboliem



Veselas seleriju saknes apvāra tā lai nav pārāk mīkstas, mizo, griež kubiņos, pievieno sarīvētus ābolus un smalki grieztu sīpolu, visu samaisa ar krējumu un garšvielu maisījumu.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Selerijas ar burkāniem



Sīpolus sagriež, sasmalcina, cepampanā vai katliņā sakarsētā eļļā apcep, pievieno tīrītus, sarīvētus burkānus, selerijas un rupji sagrieztus kāpostus. Dārzeņus apcep, pielej nedaudz ūdens, pieliek garšvielas, aizvākotā traukā sautē mīkstus, tad pielej tomātu biezeni, pēc garšas pievieno garšvielas, uzvāra, tad atdzesē. Pasniedz atvēsinātu


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Selerijas ar pākšu pupiņām



Sagrieztas pākšu pupiņas novāra līz tās paliek mīkstas, bet selerijas Izvāra pastingras. Pagatavo mērci: sīpolus sagriež ripiņās, cep eļļā caurspīdīgi zeltainus, pievieno tomātu biezeni, garšvielas, pēc vajadzības ūdeni, etiķi. Atdzesēto mērci pārlej pupiņām un kubiņos sagrieztām selerijām. Salātus pasniedz atdzesētus.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Selerijas ar skabētiem gurķiem



Svaigu, notīrītu seleriju sarīvē skaidiņās, pievieno sīki sagrieztu skābētu gurķi, kukurūzas eļļu, sāli. Visu samaisa, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Selerijas marinādē



Uzvāra ūdeni, pielej etiķi un pieliek cukuru, sāli, verdošā marinādē apvāra strēmelēs sagrieztas selerijas. Atstāj ievilkties uz 4-8 st.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Seleriju salāti ar citronu



Seleriju salāti

Selerijas salātiem izmanto viegli apvārītas, jo apvārītas selerijas nekļūst tumšas un to garša ir maigāka.
Apvārītas selerijas rīvē skaidās, aplaista ar citronu sulu.


Recepte apskatīta: >1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
pupiņu zupa , pastēte , Zivju buljons , sirds , pikantā ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Liellopa gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi divas reizes gaļas mašīnā samaļ. Samaltai gaļai pievieno mazos gabaliņos sagrieztu speķi, sasmalcinātus sīpolus,
Zaļo saldo piparu pākstis un nepāraugušus baklažānus cep cepeškrāsnī un siltiem noņem mizu un arī izņem sēklas. Sarkanos tomātus mazgā,
kraukšķīgie salāti ziemai
Ņem svaigus dārzeņus - bietes, burkānus, sīpolus, kabačus, ķiplokus visu nomizo, notīra un sagriež sev tīkamās šķēlēs, gabalos. Iepriekš sagatavotās
Sālītas sēnes
Sālīšanai var Izmantot dažādu sugu sēnes. Parasti vienā grozā sasēņo dažādu sugu sēnes, kuras tad arī iesāla kopā, jo sēnes
Sēnes novāra, tad nolej lieko ūdeni, nospiež un sajauc ar sāli un cukuru, kā arī, rupji sagrieztieām dilēm un ķiplokiem.



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180