Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Augļi un ogas :: Ķīselis

Ķīselis

Rabarberu ķīselis 2



Nomazgātus un smalki sagrieztus rabarberu kātiņus uzliek ar 2 3/4 l ūdens un izvāra mīkstus, pieliek cukuru un citr. mizu vai kanēli, un lai ķiselis būtu tumīgāks, pievieno ūdenī iemaisītus kartupeļmiltus. Ķīseli pasniedz aukstu ar sausiņiem vai klimpām.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Piena ķīselis



Pienu uzvāra, pievieno cukuru, uz sausas pannas apgrauzdētus, sasmalcinātus riekstus, vaniļu, kartupeļu cieti un vēlreiz uzvāra. Lej traukā, pārkaisa sakapātos riekstus un cukuru, pasniedz atdzesētu, ar jaņogu vai dzērveņu mērci.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Rupjmaizes ķīselis



Kaltētu, apbrūninātu rupjmaizi pārlej ar ūdeni un vāra, līdz maize izšķīdusi, izberž caur sietiņu. Masai pievieno cukuru, kaltētus, uzbriedinātus augļus un vāra, līdz tie mīksti, pievieno kartupeļu cieti, uzvāra, lej traukā un pārkaisa ar cukuru.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Ķirbju ķīselis



Sagrieztus ķirbjus paredzētā ūdens daudzumā vāra mīkstus, izberž caur sietiņu. Masu pievieno verdošam pienam, pieliek cukuru, atšķaidītu kartupeļu cieti, uzvāra, pieber sakapātus riekstu kodolus, lej traukā un pārkaisa cukuru.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Burkānu ķīselis



Ūdeni uzvāra, pievieno uz sakņu rīves skaidiņās sarīvētus burkānus un vāra, līdz tie mīksti, pievieno cukuru, citronskābi vai sīki sasmalcinātas cidonijas, atšķaidītu kartupeļu cieti, uzvāra, lej traukā un pārkaisa ar cukuru. Pasniedz atdzisušu ar pienu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Rabarberu ķīselis



Ūdeni uzvāra, pievieno nomizotus, sagrieztus rabarberus, cukuru un vara mīkstus, pieliek atšķaidītu kartupeļu cieti un vēlreiz uzvāra, lej traukā, pārkaisa cukuru un atdzisušu pasniedz ar pienu vai vaniļas mērci.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Ērkšķogu ķīselis



Notīrītas, noskalotas ērkšķogas liek ūdenī, pievieno cukuru un vara, līdz ogas pa daļai sašķīdušas, pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti, samaisa, uzvāra, lej traukā, pārkaisa cukuru un atdzesē. Pasniedz atdzisušu ar pienu vai vaniļas mērci.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Dzērveņu ķīselis



Dzērvenes izlasa, noskalo, sašķaida, pārlej ūdeni un uzvāra. Tad izkāš, šķidrumam pievieno cukuru, atšķaidītu kartupeļu cieti un uzvāra, lej traukā, pārkaisa cukuru un atdzesē. Pasniedz ar pienu vai saldu krējumu.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Kaltētu augļu ķīselis



Augļus noskalo, pārlej paredzēto ūdens daudzumu un atstāj dažas stundas uzbriest. Tad pievieno cukuru, vāra, līdz augļi mīksti, pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti, samaisa un uzvāra, salej traukā, pārkaisa cukuru, atdzesē.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Kaltētu ābolu ķīselis



Kaltētus ābolus noskalo, pārlej paredzēto ūdens daudzumu un atstāj dažas stundas uzbriest. Tad pievieno cukuru, garšvielas un vāra, līdz āboli mīksti, pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti, samaisa, uzvāra, salej traukā, pārkaisa cukuru, atdzesē.


Recepte apskatīta: <1k
Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
riekstiņi , rutki , kartupeļu , Rīvētu kartupeļu , cukgala ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Galda maizi sagriež šķēlēs un tad pēc patikas palielos kantainos gabalos, kurus liek uz pannas izkausētā sviestā, un grozot apcep
Ņem jaunas, svaigas salātu lapiņas, nomazgā, sagriež šaurās strēmelēs, mazliet apslaka ar citronsulu un eļļu, uzliek uz maizītēm un virsū
Nieriem nogriež liekos taukus, pārgriež gareniski uz pusēm, sagriež plānās šķēlītēs, apcep uz ātras uguns. Olas atdala, dzeltenumus saputo, pieliek
Sālītu lasi vakarā iepriekš, pirms to grib lietot, iemērc aukstā ūdenī. Otrā dienā to sagriež mazos gabaliņos vai smalki
Izvēlas vidēja lieluma kāpostu galviņu, apgriež ap kacenu, liek verdošā sālsūdenī un apvāra, līdz lapas elastīgas. Tad pārliek aukstā ūdenī
Nomazgātus, nemizotus ābolus sagriež četrās daļās, izgriež serdes. Pannā viegli uzbrūnina cukuru, pielej ūdeni, izsutina ābolus virumā mīkstus. Sakārto uz
Pienu uzvāra, pieliek cukuru, berztau citrona mizu un nolobītas un saberztas mandeles Kartupeļmiltus iejauc aukstā ūdenī, piejauc olu, un pastāvīgi



TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180