Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "zivs"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 5 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vārīta zivs majonēzes mērcē 4.43

Notīrītas zivis veselas vai sadalītas gabaliņos pārlej ar aukstu ūdeni, pievieno sagrieztas garšsaknes, sāli, piparus, lauru lapas un vāra uz mazas liesmas, lidz gatavas. Tad no vārāmā ūdens izņem, atdzesē,...Skatīt recepti

Zivs ragū 4.22

Vārītai zivs gaļai izņem asakas, gaļu sadala mazos gabaliņos, sajauc ar plānās šķēlītēs sagrieztām, sutinātām sēnēm un ar bešamelmērci, un visu iepilda ietaukotā, pret uguni izturīgā bļodā, apkaisa ar berztu...Skatīt recepti

Pīrādziņi ar zivs pildījumu 4.15

Ar olu, sāli, pienu, miltiem un saplūkātu sviestu pagatavo pīrāgu mīklu gluži kā pīrādziņiem ar gaļas pildījumu. Pildījumam rīsus savāra ūdenī mīkstus un sajauc ar sviestu, smalki sagrieztu sālīta...Skatīt recepti

Speķota zivs 4.30

1 - 1,5 kg zivs, 75 gr tauka speķa, 150 gr sviesta, 1/4 litra salda krējuma, 40 gr. miltu, pipari, sāls, 60—70 gr. siera. Sagatavotai zivij novelk ādu, galvu var atstāt...Skatīt recepti

Skābi ietaisīta zivs 4.43

Labi sagatavotu, uzšķērstu zivi sadala gabalos un viegli iesāla, Apm. pēc 1 st, zivs gabalus nosausina, apcep sviestā gaiši iebrūnus un noliek aukstumā. Atdzisušus saliek traukā. Uzvāra etiķi ar sīpoliem,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
plānās pankūkas , zivis , tomatu merce , gurķu salāti , kāposti ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Kartupeļu biezenim pievieno sīki sagrieztu vārītu šķiņķi vai cepeti, sakultas olas, sasmalcinātu, sviestā apceptus sīpolu, sāli un samaisa. Tad izveido
Notīrītos, labi nomazgātos kartupeļos ar ābolu seržu duramo izdur tuneli gareniskā virzienā. No apvalka atbrīvo desiņas un ievelk sagatavotajos kartupeļos,
Krūti sacērt gabaliņos, apkaisa ar sāli, apcep brūnus, liek katliņā, uzlej drusku ūdeni, tvaiko mīkstus, gaļu izņem, mērci savāra brūnu,
Gatavā brūnā pamatmērcē ieliet smalki sakapātu vai sagrieztu gurķi, pēc tam mērci vēl vienu reiz uzvāra un nogaršina ar garšvielām.
Griķu putraimus paberzē tīrā drānā, ieber pannā un apmaisot cēpeškrāsnī vai uz liesmas grauzdē dzeltenbrūnus. Ūdeni uzvāra, pieliek sviestu vai
Ar zaļumaspika Majonnes mērci pārvilktas olas uz maizes krustām, aplokveidīgā sakārtojumā uz plates. Vidū balto sparģeļgalviņu un vēžļipiņu salāti. Majonnes
Nomizotus zaļus kartupeļus izvāra mazsālītā ūdenī mīkstus, tad nolej nost ūdeni un izvārītos kartupeļus saberž biezenī, pamazām pielej klāt gatavo

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180