Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "zirņu"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 11 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Zirņu zupa 4.20

Dūmotu cūkas gaļu liek ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno salmiņos sagrieztus burkānus, sīpolus, mērcētus zirņus, miežu grūbas vai putraimus un vāra, līdz zirņi un grūbas mīksti. Zirņu zupai vēlams kā garšvielu...Skatīt recepti

Zirņu pikas 4.10

Zirņus nomērcē, izvāra tajā pašā ūdenī, nosusina, iz-maļ caur gaļas mašīnu. Speķi sagriež sīkos gabaliņos un cep, pievienojot sagrieztus sīpolus. Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, visu pievieno zirņu masai, sastrādā, ja...Skatīt recepti

Zivju un zirņu salāti 4.22

Notīrītas zivis vāra ūdenī, kam pievienotas garšsaknes un garšvielas. Gatavām atdala ādu, asakas, sadala mazos gabaliņos. Zirņus sālsūdenī vāra mīkstus. Atdzesētās zivis un zirņus sajauc, pievieno sviesta un olu mērci...Skatīt recepti

Kartupeļu un pupiņu (zirņu) biezenis 4.12

Pupiņas izmērcē un izvāra ūdenī mīkstas. Lieko šķidrumu nokāš, pupiņas samaļ. Sacep gabaliņos sagrieztu speķi, pievienojot sasmalcinātu sīpolu. Pievieno samaltas pupiņas un novārītus, masā sastrādātus kartupeļus. Biezenim pielej karstu pienu,...Skatīt recepti

Putraimu, kartupeļu un zirņu piena zupa 4.20

Ūdenī liek vārīties noskalotus putraimus, pēc tam notīrītus, gabaliņos sagrieztus kartupeļus, tad zirņus, pievieno sāli un kad visas sastāvdaļas mīkstas, pielej pienu, izkarsē, pieliek karoti sviesta. Pasniedzot pievieno dilles.

...Skatīt recepti

Kartupeļu un pupiņu (zirņu)piena zupa 4.27

Kartupeļus notīra, sagriež stienīšos un liek zupā, kad pupiņas tuvu gatavībai, pieliek sāli un visu vāra, līdz pupiņas un kartupeļi mīksti, tad pielej pienu, uzvāra. Pasniedzot pieliek sviestu.

...Skatīt recepti

Zirņu zupa ar kartupeļiem un āboliem 4.09

Gaļu sagriež gabaliņos, katlā sakarsētās taukvielās apcep brūnu, pieliek sāli, pielej šķidrumu un slēgtā traukā izsautē. Katlā vāra sagrieztus kartupeļus, sviestā apceptus sīpolus un zirnīšus. Mīkstajiem dārzeņiem pievieno izsautēto gaļu...Skatīt recepti

Zaļo zirņu buljons 4.11

Zaļus izlobītus zirņus nomazgā un izvāra gaļas buljonā mīkstus. Tad katliņā ar sviestu apcep miltus, piejauc klāt savārītos zirņus, vēlreiz uzvāra un izberž visu caur sietiņu. Buljonu vēl karstu sakuļ...Skatīt recepti

Zirņu buljons ar cūkas šņukurīti 4.04

Gaļu var likt kādu laiciņu mirkt, pēc tam to ar nomērcētiem zirņiem, dārzeņiem un ūdeni 2,5 st. lēnām vāra cieši slēgtā katlā. Tad izņem gaļu, sagriež mazos gareniskos gabaliņos, ieliek...Skatīt recepti

Dzelteno zirņu buljons 4.15

Ja, buljonam ņem jau izlobītus zirņus, tad tos var vārīt tāpat neizmērcētus, bet ja zirņi čaulās, tad tos kādas 12 stundas iepriekš jāiemērc aukstā ūdenī. Zirņus uzliek ar aukstu ūdeni...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
aveņu , auzu , gurķu salāti , ķirbju , cukas gala ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Piparu gurķīši
Piparu gurķīšiem jābūt ar spēcīgi izteiktu piparu garšu. Lieto pavisam mazus nepieaugušus gurķīšus, apmēram 5-6 cm garus. Novāktos svaigos gurķīšus
Piena un upeņu kokteilis
Mazgātas upenes, pienu, cukuru ievieto blenderī (mikserī), miksē apmēram 1 minūti līdz iegūst viendabīgu massu, tad pilda kokteiļa glāzēs ar
Zemenes izberž caur smalku sietiņu, sajauc ar sakulto putu krē­jumu un cukuru. Nedaudz atdzesē. Galdā krēmu pasniedz glāzēs.
Sviestu ar cukuru, olām, sāli, garšvielām labi saputo, pieber miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri un kakao. Mīklu saveļ garenā
Mazus kartupeļus novāra ar mizu un notīra. Biezsienu katlā vai pannā izkausē taukvielas, pievieno cukuru (attiecībā 1:1), karsē, līdz cukurs
Sīkus kartupeļus ar suku nomazgā, izvāra, nokāš, nosusina. Pasniedzot pārlej ar eļļas, krējuma un sasmalcinātu zaļumu maisījumu.
Zirņūdeni, kurā pelēkie zirņi novārīti, uzvāra ar iejauktiem miltiem, cukuru un etiķi, klāt pieliek mazos kantainos gabaliņos sagrieztu speķi,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180