Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "zirņi"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 18 rezultāti


Rīsu un zirnīšu zupa

Buljonu uzsilda līdz karsts, liek vārīties nomazgatus rīsus un sasmalcinatas garšsaknes. Kad rīsi būs mīksti, zupā ieber konservētus zaļos zirnīšus un ripiņās sagrieztus cīsiņus, izkarsē un pēc garšas pieliek sāli. ... »

Zaļo zirnīšu biezenis

Katliņā izkausē sviestu, pievieno miltus un cep gaiši dzeltenus, pielej pienu līdz izveido mēreni biezu mērci. Konservētiem zirnīšiem nolej šķidrumu un sasmalcina mikserī, sastampā vai samaļ. Mērcē iemaisa zirnīšus, uzvāra ... »

Zaļie zirnīši ar olu

Zaļos zirnīšus uz pannas kopā ar sviestu apsautē. Saber ugunsdrošā traukā. Olas sakuļ ar pienu, pārlej zirnīšiem un cepeškrāsnī bez maisīšanas ļauj sarecēt.

... »
Zaļie zirnīši uz rīvmaizes

Zaļos zirnīšus izloba no pākstīm un ar nelielu ūdens daudzumu, kam pievienots pēc garšas sāls un cukurs, sautē mīkstus. Sviestā apcepj rīvmaizi. Gatavos zirnīšus ber traukā uz sviestā apceptas rīvmaizes, ... »

Burkānu un zaļo zirnīšu sautējums

Burkānus noskalo, notīra, sagriež kubiciņos. Katliņā izkausētā sviestā ievieto burkānus un uz apcep, tad pielej karstu ūdeni, katlam uzliek vāku un burkānus sautē uz lēnas uguns. Kad burkāni ir ... »

Sutināts lasis ar zaļiem zirņiem un burkāniem
Nozvīņotu, notīrītu, trīs pirkstu platumā gabalos sagrieztu lasi 5 min. vāra karstā ūdenī ar sāli. Notīrītus, šķērsām smalkās šķēlēs sagrieztus burkānus vāra mazsālītā ūdenī, kad tie puslīdz mīksti, pieber izlobītus ... »
Burkāni ar sparģeļiem un svaigiem zirnīšiem

Notīrītus jaunos burkānus, sparģeļus un zirnīšus izvāra mīkstus mazsālītā ūdenī, labi uzmanot, lai tie nesavārītos. Sparģeļi salaužami gabaliņos. Izsutinātos dārzeņus izņem no ūdens un labi notecina, bet buljonu, kurā tie ... »

Saldskāba mērce pie pelēkajiem zirņiem
Zirņūdeni, kurā pelēkie zirņi novārīti, uzvāra ar iejauktiem miltiem, cukuru un etiķi, klāt pieliek mazos kantainos gabaliņos sagrieztu speķi, ko iepriekš uz pannas mazliet apbrūnina, un mērci dod galdā ... »
Zirnīši buljonam

Olas, pienu, miltus un sāli krietni sakuļ, tad liek pa karotei rupjā sietiņā un lēnām maisa, tā ka atsevišķie pilieni krīt apakšā verdošos taukos un top brūni. Ar putu smeļamo ... »

Kartupeļu zirnīši

Novārītus aukstus kartupeļus nomizo, saberž, klāt pieliek olas, berztu maizi, sāli. Visu krietni samīca un ļauj kādu 1/2 st. stāvēt. Mazas biezeņa lodītes (apmēram zirņa lielumā) ielaiž verdošos taukos un ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
siļķes , adžika , puravu zupa , Plūmju kompots , er ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Raugam pieliek tējkaroti cukura, izmaisa un silti uzraudzē. Sarīvētiem kartupeļiem nospiež daļu sulas pieliek sāli, miltus, olu dzeltenumus, cukuru un
Sivēna gaļas sānu gabalu ar gaļas āmuriņu izdauza un pārkaisa ar sāli. Teļa gaļu samaļ gaļas mašīnā divas reizes, pieliek
Gaļu nomazgā, sagriež, parupji samaļ. Karstos taukos uz ātras uguns apcep pusjēlu daudz uz vienas pannas necepot. Apcepto gaļu saber
Gabaliņos sagrieztu zivju fileju, pārlej ar nedaudz ūdens, pieliek pētersīļus, selerijas, sāli, piparus lauru lapas un sautē, līdz gatavi. Tad
Sīki sasmalcinātus sīpolus kopā ar tomātu biezeni sviestā apcep. Tad pievieno krējuma mērci un vāra aptuveni 5 minūtes. Pēc tam
Sviestu, sīpolus un miltus gaiši uzbrūnina, klāt pielej gaļas buljonu, vīnu un citronsulu. Kad mērce pietiekoši ievārīta, to nogar šina
Ķīšus uzšķērž un nomazgā, bet nenozvīņo, tad ieliek bļodā, krietni noberž ar sauju sāls un skalo tik ilgi aukstā ūdenī,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180