Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "zandarts"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 8 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vārīts zandarts 4.11

Notīrītu zandartu veselu vai sadalītu liek katlā, pārlej ūdeni, pievieno garšsaknes( pētersīļus, burkānus, sīpolus), garšvielas, sāli un vāra, līdz tas gatavs. Tad no ūdens izņem, sakārto traukā, pārliek citrona šķēlītes,...Skatīt recepti

Vārīts zandarts (vesels) 4.10

Zandartu nozvīņo, iztīra iekšas, kārtīgi izmazgā, sašņorē, piesien pie zivju sieta. Verdošam ūdenim pieliek garšvielas piparus, lauru lapu, sīpolu, sāli, ieliek zandartu, vāra ap 20 min., tad noņem uguni un...Skatīt recepti

Vārīts zandarts (dalīts) 4.30

Zandartu nozvīņo, iztīra iekšas, sagriež apmēram 2 pirkstu platos gabaliņos, ūdenim pieliek garšvielas, verdošā liek zandartu, vāra ap 4-5 minūtes, izņem ar putu karoti, sakārto uz trauka, garnē...Skatīt recepti

Cepts zandarts 4.28

Zandartus nozvīno, iztīra iekšas, labi nomazgā, pārgriež uz pusēm, sagriež apmēram 3 pirkstu platos gabaliņos. Priekš cepšanas nedaudz apsala. Iemērc miltos, olā, rīvmaizē. Cep karstos taukos vai sviestā gaiši brūnus....Skatīt recepti

Zandarts cepts 4.33

Nozvīņotu, notīrītu un nomazgātu zandartu sagriež dūres lieluma gabalos, apviļā miltos, iemērc sakultā, ar sāli un pienu (vai ūdeni) sajauktā, jēla olā, pānē ar berztu baltmaizi un 5 - 8...Skatīt recepti

Vārīts zandarts 4.24

Vārīts zandarts 5 pers. 1 kg smags zandarts, 2 sīpoli, sāls, 9 pipargraudiņi. Nozvīņotu, notīrītu un ātri nomazgātu zandartu uzliek vārīties ar nolobītiem sīpoliem, sāli, pipargraudiem un tik daudz verdoša ūdens,...Skatīt recepti

Krāsnī cepts zandarts 4.33

No zvīņām attīrītam, notīrītam zandartam ieberž ādā un iekšu dobumā sāli un iespeķo žāvētu speķi, tad zivi, tāpat nesagrieztu, 30 - 45 min. cep brūninātā sviestā, krāsnī, pa lāsei buljonu...Skatīt recepti

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm 4.30

Nodīrātu un izasakotu zandartu sadala 2 vienādās daļās, vienu sagriež šķēlēs un, viegli iesāla, bet otru samaļ un ar visām atzīmētajām piedevām, atskaitot vēžu sviestu, sajauc pikantā, saturīgā mīklā....Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
cīsiņi , piena , kūkas , ķirb , borscs ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Ābolus, bumbierus nomizo, sagriež daiviņās, izgriež sēklotni, plūmes liek verdošā ūdenī, patur, līdz miziņa iesprēgā, tad no verdoša ūdens izņem,
Miltus izmaisa izkausētā sviestā un mazliet uzcepj, pielej alu un uzvāra ar sāli, kanēli, nagliņām, citronsulu, citroncukuru un cukuru.
Vārītu olu dzeltenumus izberž caur sietu un kopā ar sāli, cukuru un sulu iejauc krējumā un labi samaisa.
Notīrītu zandartu veselu vai sadalītu liek katlā, pārlej ūdeni, pievieno garšsaknes( pētersīļus, burkānus, sīpolus), garšvielas, sāli un vāra, līdz tas
Kāpostu galviņu uzliek ar aukstu ūdeni, pieliek sāli, vāra, kamēr mīksta. Rīsus novāra un notvaiko irdenus, atdzesē, pieliek sviestā saceptu
Olas dzeltenumu atdala no baltuma, dzeltenumu samaisa ar pienu, sāli un cukuru. Šķidrumam pievieno izsijātus miltus un samaisa vienādā mīklā,
Auzu pārslas pārlej ar pienu un atstāj uz laiku (apmēram viena stunda) līdz tās uzbriest. Pēc tam, kad pārslas uzbriedušas

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180