Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "vista"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 32 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Dzidrais vistas buljons 4.31

Vistu sadala uz pusēm, liek katlā, parlej ar aukstu ūdeni, uzvāra noputo un vāra uz mazas liesmas 1 - 1,5 stundas. Tad pievieno plānās šķēlēs sagrieztas un uz sausas pannas...Skatīt recepti

Vārīta vista ar dārzeņiem 4.32

Nesadalītu vai uz pusēm pārdalitu vistu liek verdošā ūdenī, pieliek garšsaknes, sāli un vāra, līdz gatava. Tad no šķidruma izņem, sadala gabalos, sakārto traukā un pasniedz ar balto mērci un...Skatīt recepti

Vistas cepetis 4.23

Vispirms vistu izveido - nogriež galvu, kājas, kaklu, stilbus un spārnus piesien pie ķermeņa, lai cepot neapdeg. Vistas kautķermenim ar pavāra adatas palīdzību izver pavedienu caur vienu stilbiņu, tad caur...Skatīt recepti

Vistas gaļas buljons ar burkānu maizītēm 4.19

Labi nomazgātu vistu sadala, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, nopūto. Buljonu vāra uz mazas liesmas. Kad gaļa gandrīz gatava, pievieno sagatavotās garšsaknes, sāli un vāra līdz gatavībai. Buljonu...Skatīt recepti

Sautēta vistas gaļa 4.22

Vistu sadala porciju gabalos, apcep sakarsētos taukos, liek sautējamā katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un sautē. Kad gaļa gatava, tad to no šķidruma izņem, šķidrumam pievieno izkarsētus kviešu...Skatīt recepti

Vistas gaļas sacepums 4.07

Vārītu vistas gaļu samaļ gaļas mašīnā, pievieno sviestā apceptus sīpolus, saldā krējumā izmērcētu baltmaizi un vēlreiz samaļ. Gaļai pievieno sāli, krējumu, olas vai kartupeļu cieti, sīki sagrieztus garšaugu zaļumus (...Skatīt recepti

Vistas kotletes 4.25

Vistas gaļu atdala no kauliem un gaļas mašīnā 2 reizes samaļ kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi, pievieno izkausētu sviestu, olu, sāli un samaisa. Tad veido kotletes, apviļā rīvmaizē un cep....Skatīt recepti

Cepta vista daļās 4.17

Vistu notīra, nomazgā, apsvilina mazās spalviņas, sašuj un ierīvē ar sāli. Uz pannas karstā sviestā liek vistu, pielej ūdeni, aplaistot un apgrozot cep krāsnī mīkstas. Kad vista atdzisusi, pārcērt vidū...Skatīt recepti

Vista majonēzē 4.28

Putnus notīra, nogriež kaklus, spārnus, kājas, izņem iekšas, sašuj. Izkausē sviestu, ieliek putnus, cep krāsnī aplaistot, kamēr kļūst brūngani. Aukstus pārgriež gareniski divās daļās. Izcērt muguras kaulu, noņem gurnus, sadala...Skatīt recepti

Vistas gaļas salāti 4.17

Vārītu vistas gaļu atdala no kauliem un sagriež mazos gabaliņos. Ar mizu novārītus kartupeļus nomizo un sagriež kubveida gabaliņos. Zirņus sālsūdenī vāra mīkstus. Majonēzei pievieno skābu krējumu, sāli, cukuru un...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
pastētes , Selerija , vērša , kartupelu biezeni , siļķu mērce ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Saldu krējumu uzvāra ar sviestu, klāt pielej ar pienu sakultus miltus. Tad piejauc ar cukuru putās sakultu olu dzeltenumu, pēc
Reņģes iztīra, samaļ vai sakapā. Kartupeļus samaisa ar reņģēm, olu, sieru un pievieno tik daudz miltu, lai varētu veidot kotletes.
6 cieti novārītām olām izņem dzeltenumu, samaisa ar 50 g sviestu, nedaudz sinepēm vai ar sviestu un 20 g berztu
Kartupeļus novāra ar visu mizu un kad tie atdzisuši, noloba, sagriež mazos gabaliņos un sviestā mazliet apcep. Olas sajauc ar
Makaronus paredzētā daudzumā vāra, pa reizei apmaisot, apmēram 20 minūtes. Tad pieveno sagrieztas, sviestā apceptas baravikas, tomātu biezeni, sagrieztu šķiņķi,
Sīpolu ripiņas sviestā apcep un pievieno krējuma mērcei. Ja mērcei vēlas asāku garšu, tad pievieno piparus.
Gatavu irdenu mīklu (ar vai bez krējuma), ko pagatavo pēc attiec, priekšraksta, izrullē ļoti plānā kārtā, un arī pagatavo kūkai

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180