Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "veltnīši"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 6 rezultāti


Pildīti kartupeļu veltnīši

Kartupeļu masu samaisa ar olas dzeltenumiem, pieliek sāli, miltus. Masu sadala porciju kaudzītēs. Katrā kaudzītē ieliek pa tējkarotei gaļas pildījuma, malas saspiež, veltnīti apviļā ar ūdenī atšķaidīta olas baltuma, pēc ... »

Kartupeļu un pupiņu veltnīši

Pupiņas samaļ, samaisa ar kartupeļiem, olu dzeltenumu sakapātiem garšaugiem, pieliek sāli. No masas izveido veltnīšus, tos apviļā pussakultā ar ūdeni nedaudz atsķaidīta olas baltuma, pēc tam rīvmaizē. Veltnīšus liek dziļā ... »

Zivju veltnīši

Zivju fileju bez ādas un asakām izdauza 0,5-0,6 cm biezā plāksnē. Sīki sasmalcinātus sīpolus apcep margarīnā, pievieno sagrieztas, cieti novārītas olas, pētersīļu zāļumus un samaisa. Sagatavoto pildījumu liek uz zivju ... »

Kāpostu veltnīši

Izvēlas vidēja lieluma kāpostu galviņu, apgriež ap kacenu, liek verdošā sālsūdenī un apvāra, līdz lapas elastīgas. Tad pārliek aukstā ūdenī un atdala no galviņas atsevišķās lapas. Lapas pamatnē liek gaļas-rīsu ... »

Liellopa gaļas veltnīši

Liellopa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli. Gaļas šķēles vienā malā liek 1-2 tēkarotes pildījuma, cieši satin un nosien ar baltu diegu. Sagatavotos veltnīšus liek uz pannas sakarsētos ... »

Gaļas veltnīši

Veltnīšiem var izmantot dažādas gaļas - liellopu, cūkas, teļa. Gaļas mīkstumu atdala no plēvēm, griež šķērsām muskuļiem šķēlēs, tās viegli izdauza, ierīvē ar sāli un pipariem. Uz katras šķēles novieto ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
zivs , salda , Kartupeļu un burkānu , rauga mīkla , kāpostiem ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Izmanto labas kvalitātes jaunas baravikas. Sēnes rūpīgi notīra, nomazgā un nogriež kātus apmēram 2 cm no cepurītes. Mazo sēņu cepurītes
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku. Sēnes novāra, nomazgā aukstā ūdenī un iepilda dezinficētā burkā,
Ābolu un banānu  biezenis.
Ābolus nomazgā, nomizo un sarīvē. Liek vārīt uz lēnas uguns (apmēram 20 min.) maisa, lai nepiedeg. Tad pievieno gabaliņos sagrieztus
Nomizo sīpolus un smalki sagriež, tad notīra burkānus un sarīvē. Liek cepties eļļā uz pannas sākumā sīpolus, tad burkānus, apcep

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180