Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "vērša"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 19 rezultāti


Vēršastes zupa II

Nomazgātu, gabalos saskaldītu astes gabalu sakarsētā taukvielā apcep brūnu, liek katlā un pārlej ar ūdeni, un vāra apmēram pusotras stundas ik pa laikam nosmeļot putas, tad pievieno iepriekš sagatavotus šķēlītēs ... »

Vērša gaļas rulete
Gaļu labi apdauza, iesāla un iepiparo. Katrā šķēlē ietin pildījumam speķi, sīpola, un gurķa šķēles, un gaļu sasprauž ar koka irbulīti. Vīstokļus no visām pusēm apcep sviestā, piekaisa ... »
Alū sutināta vērša gaļa

Gaļu (ieteicams astes gabals) atbrīvo no ādas un kauliem, labi apdauza un iespeķo. Noslēdzama katla dibenā ieklāj speķa šķēles, saliek sīpolus, zaļumus (dilles, pētersīļi, loki), virces, sēnes un citrona mizas ... »

Cepta vērša gaļa ar rīsiem
Rīsus savāra biezus, sajauc ar berztu sieru un olu dzeltenumu. Gaļu sagriež šķēlēs, apsutina 30 gr sviesta, apliek ar rīsiem, apkaisa ar berztu baltmaizi un atlikušo berzto sieru, aplej ar ... »
Vērša cepetis ar baraviku pildījumu
Gaļu apdauza no visām pusēm ar koka amūrīti, apkaisa ar sāli un 30 min. cep sviestā, karstā krāsnī, pēc tam sagriež pret šķiedru pirksta biezuma šķēlēs, bet tā, lai šķēles ... »
Skābais vērša cepetis
Gaļu apdauza no visām pusēm ar koka āmurīti, un iespeķo. Uzvāra uz pusēm etiķi ar ūdeni, pieliek sāli, pipara graudiņus un nolobītus, šķēlēs sagrieztus sīpolus, kad šķidrums atdzisis, tajā ieliek ... »
Vērša gaļas frikadeles

Jēlu vērša gaļu un nieru taukus divreiz samaļ, klāt pieliek ūdenī atmiekšķētu baltmaizi bez garozas, skābu krējumu, olas, sāli un piparus, visu krietni samīca, izveido garenas vai apaļas frikadeles un ... »

Vēršastes buljons Rīgas gaumē

Vēršu astes ieliek verdošā ūdenī un 5 min. noplaucē, ūdeni nolej, astes nosusina un mazos gabaliņos sakapātas uzcepj uz pannas iebrūnas, pēc tam 1/2 st. sutina ar žāvētu speķi vai ... »

Vēršacis

Septiņcirkņu pannā, kādu lieto ari mazām pankūkām, ieliek katrā cirknī mazliet sviesta un uzkarsē karstu (bet ne brūnu), iesit pa vienai olai, un atstāj pannu tik ilgi uz uguns, līdz ... »

Versa mele

Mēli novāra mīkstu, siltai noņem ādu, sagriež plānās šķēlēs, sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, pārējo salej mērces traukā, bļodai gar abām pusēm sakārto novārītus zirnīšus, pārlej ar karstu sviestu. ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
polu , sviesta , Gaļas sacepums , Vaniļas , ķirb ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Liellopa gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi divas reizes gaļas mašīnā samaļ. Samaltai gaļai pievieno mazos gabaliņos sagrieztu speķi, sasmalcinātus sīpolus,
Cūkgaļas galerts
Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos. Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber
Marinēšanai izvēlas vienāda lieluma, tievus, vidēji lielus vai mazus gurķus, ar mazām sēkliņām, bez bojājumiem. Gurķus nomazgā ar suku, iemērc
Brūklenes pārmazgā un nosusina, ber trīslitru burciņā un ar stampu piestampā lai odziņas pārplīstu. Tad uzber cukuru un uzlej degvīnu.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180