Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "vēži"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 9 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Rīsu pudiņš ar vēžiem 4.19

Vēžus liek verdošā ūdenī, kam pieliktas dilles, ķimenes, sāls, uzliek vāku, vāra 15-20 min., gaļu izloba. Rīsus noskalo, beŗ verdošā pienā vai buljonā, vāra mīkstus. Sagatavotā formā liek vienu kārtu...Skatīt recepti

Vārīti vēži 4.24

Vēžus nomazgā aukstā ūdenī. Vārītam ūdenim pieliek dilles, sāli, ķimenes, ieber vēžus, uzliek vāku, vāra uz ātras uguns 15 minūtes. Izņem ar putu karoti, sakārto trauka, garnē ar pētersīļiem. Var...Skatīt recepti

Vēži cepamā miklā 4.08

Vēžus nomazgā, liek verdošā ūdenī, kam pieliktas dilles, sāls, ķimenes. Vēžus vāra ap 15 min., izloba gaļu. Maisa 2-3 vēžu gaļu kopa, iemērc cepamā mīklā, liek verdošos taukos, vāra viegli...Skatīt recepti

Rīsu pudiņš ar vēžiem 4.07

Vēžus uzliek vārīties ar stipri sālītu verdošu ūdeni, vāra 15 min., izloba spīļu un ļipu gaļu, čaulas un atliekas smalki sagrūž, no tām pagatavo vēžu sviestu. Rīsus vairākos ūdeņos noskalo,...Skatīt recepti

Vistas ragū ar vēžiem 4.00

Vistas ar viruma zaļumiem, sīpoliem un pipargraudiņiem izvāra sālsūdenī mīkstas, miltus gaiši apcep sviestā, klāt pielej 2 l nokāsta vistu viruma un tumē olu dzeltenumu un krējumu, pēc garšas klāt...Skatīt recepti

Olu maisījums ar vēžiem 4.38

Vēžus novāra, no čaumalām pagatavo vēžu sviestu; olas sakuļ ar sāli, pielej klāt saldu krējumu. Vēžu sviestu sakuļ putās, pamazām sajauc ar olu kulteni, lai labāki savienotos, un liek pannā,...Skatīt recepti

Grauzdētas maizītes ar vēžiem 4.26

Vēžus novāra, ļipu un spīļu gaļu izloba laukā, un ar čaulām un atliekām pagatavo vēžu sviestu. Maizes šķēles grauzdē sviestā un apliek ar izlobīto vēžu gaļu, bet tikai ne līdz...Skatīt recepti

Grauzdētas maizītes ar vēžiem 4.19

Vēžus novāra, ļipu un spīļu gaļu izloba laukā, un ar čaulām un atliekām pagatavo vēžu sviestu. Maizes šķēles grauzdē sviestā un apliek ar izlobīto vēžu gaļu, bet tikai ne līdz...Skatīt recepti

Aukstas foreles ar vēžiem 4.24

Notīrītām un nomazgātām forelēm izver stipru diegu cauri astei virspus spurām, tad caur abām acīm, un diegu cieši aizsien, lai zivis būtu lokā saliektas, pēc kam foreles aplaista ar verdošu...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
melle , sēņu mērce , Krievu , pudiņs , sīpoli ,
Šodien vārda dienas svin:
Strauta, Grieta



Noderēs
Šašliks ar Hmeli - suneli
Kakla karbonādi sagriež šašlikam apmēram divu triju pirkstu platuma kubikos un ievieto traukā, tad pievieno ripās grieztus sīpolus, pusi no
Notīrītus kartupeļus sagriež kubiņos, puravus ripiņās. Dārzeņus liek verdošā ūdenī vai buljonā un vāra, līdz tie mīksti. Sakarsētā sviestā sacep
No vistas kauliem vāra buljonu, izkāš. Buljonā liek ar roboto sakņu nazīti kubiņos sagrieztus burkānus un vāra, līdz tie
Rīsus novāra ūdenī pusmīkstus un buljonā gluži mīkstus, bet tikai tā, lai graudi nesašķīstu; maisīt nedrīkst. Notīrītus teļa pieņus 3
Mērcētas baltās pupiņas vāra buljonā kopā ar burkāniem, pētersīļiem, sīpoliem mīkstas. Tad vairākas reizes samaļ gaļas mašīnā, atšķada ar buljonu,
Kartupeļus notīra, vienu sarīvē, pārējos sagriež šķēlēs. Malto gaļu samaisa ar rīvēto kartupeli un taukvielās saceptiem sīpoliem, pieliek saspiestu ķiploku,
Kaltētu, apbrūninātu rupjmaizi pārlej ar ūdeni un vāra, līdz maize izšķīdusi, izberž caur sietiņu. Masai pievieno cukuru, kaltētus, uzbriedinātus augļus

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180