Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "teļa gaļa"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 16 rezultāti


Brūnā teļa gaļas pamatsula
Labi nomazgātu un sadauzītu teļa kaulu, kantainos gabalos sacirstu teļa pakaļstilba gaļu tvaiko ar sagrieztiem sīpoliem un pēter-sīļsaknēm un zaļumiem; pēc tam vāra ar 4 l brūnās pamatsulas. ... »
Teļa gaļas frikadeles

Jēlu teļa gaļu un nieru taukus divreiz samaļ, pieliek atmiekšķētu baltmaizi bez garozas, olas, sāli, piparus, visu krietni samīca, izveido rieksta lieluma frikadeles un tās 3—4 min. novāra gatavas buljonā.

... »
Teļa gaļas buljons ar svaigiem dārzeņiem

Kaulus vai gaļu sacērt, nomazgā, uzliek ar 3,5 l auksta ūdens un karoti sāls un uzvāra, nosmeļ putas, pieliek zaļumus un vēlāk sviestu, apsedz trauku ar vāku un apmēram 2 ... »

Teļa gaļas buljons ar rīsiem

Gaļu vai kaulus sakapā, nomazgā, uzliek uz uguns ar 4 l. auksta ūdens un karoti sāls, un kad putas nosmeltas, pieliek dārzeņus un apmēram 2,5 st. vāra virumu uz mazākas ... »

Teļa gaļas buljons ar nūdelēm

Izvāra teļa gaļas buljonu, un kad gaļa mīksta, nokāš, pieliek 100 g nūdeles un vāra vēl kādas 10 min., līdz nūdeles sanāk augšā. Beigās buljonam var pielikt mazliet brūnā cukura.

... »
Teļa gaļas buljons ar frikadelēm

Izvāra teļa gaļas buljonu un no mīkstās teļa gaļas pagatavo frikadeles. Kad gaļa izvārījusies, buljonu nokāš, pieliek frikadeles un vāra, līdz tās sanāk augšā. Buljonu satumina ar saldā krējumā iemaisītiem ... »

Teļa gaļas pudiņš

Gaļu samaļ, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, piparus, sarīvētu sīpolu, sāli. vēl reiz samaļ, pielej kausētu sviestu, krējumu. Tad ar karoti labi samaisa, liek izsmērētā formā, virsu nokaisa ar rīvmaizi, ... »

Tela gaļas rullīši

Gaļu sagriež, samaļ, pieliek sāli, piparus, sarīvētu sīpolu, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, vēl reiz samaļ, pieliek 1 ēdamkaroti skāba krējuma, drusku ūdens vai buljona, ar karoti labi samaisa, veido ar ... »

Teļa gaļas plācenīši

Gaļu sagriež, samaļ, pieliek sāli, smalki maltus piparus, rīvētu sīpolu, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, ar karoti i sastrādā, izmaļ vēl reiz, pieliek 60 gr skāba krējuma. samaisa. Veido ar rīvmaizes ... »

Vārīta teļa gaļa

1200 gr teļa gaļas, burkāns, pipari, virces, lauru lapa. sīpols, selerija, sviests, sāls.

Gaļu nomazgā, sagriež glītos gabaliņos, apkaisa ar sāli. karstā sviestā apcep brūnus, saliek katliņā, pieliek garšvielas, ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
līdaka , biezpiens , kotletes , kartupelu biezeni , olas ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Cūkgaļas galerts
Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos. Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu
Sālīšanai lieto visas ēdamās sēnes (rūgtās sēnes iepriekš mērcē aukstā sālītā ūdenī apmēram 2 dienas). Sēnes novāra sālsūdenī. Lai sēnes būtu
Ar šo receptes devu var piepildīt apmēram 0,5 litru burku. Svaigas, nepāraugušas gailenes izlasa, nogriež kātiņus, nomazgā, nospiež lieko ūdeni
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber
Dzērvenes pārlasām, nomazgājam un notecinām līdz sausas. Liekam iekšā blenderī un kārtīgi blenderējam līdz ogas visas izšķīst. Iegūto saturu liekam trīslitru

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180