Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "skābi kāposti"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 7 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Saldskābi kāposti 4.28

Notīrītu, lielu kāpostu galviņu (vai divas mazākas) sagriež 4 daļās, kad kacēns un resnākie kauliņi izgriezti, smalki sakapā un uzliek vārīties, lai kāposti būtu pilnīgi ar ūdeni pārklāti. Klāt pieliek...Skatīt recepti

Skābi kāposti ar āboliem 4.19

Skābiem kāpostiem uzlej tik daudz ūdens, lai tie tikko būtu ar ūdeni apklāti, un virsū uzliek nomizotu sīpolu un četrās daļās sagrieztus, nomizotus ābolus, taukus un mazliet cukura. Tad kāpostos...Skatīt recepti

Sutināti skābi kāposti bavāriešu gaumē 4.27

Mazāku, smalki sakapātu sīpolu viegli apcep kantainos gabaliņos sagrieztā speķī, pieliek skābus kāpostus un sutina 2 1/2—3 stundas, pielejot pa lāsītei gaļas buljona. Kad ēdiens galdā jāpasniedz, kāpostus mazliet apkaisa...Skatīt recepti

Skābi kāposti ar cūkas ribiņām 4.24

Pusi cūkas ribiņu labi nomazgā, ieliek vārāmā poda dibenā, tām virsū ar dakšiņu saliek skābus kāpostus, un pašā virsū iekārto otru pusi ribiņu. Pildījumu apkaisa ar ķimenēm, aplej ar ūdeni...Skatīt recepti

Skābi kāposti ar kartupeļu biezeni 4.16

Ar kartupeļiem, krējumu un sviestu gatavo ne visai biezu biezeni. Speķi un sīpolu sagriež kantainos gabaliņos, speķi apcep, koši iebrūnu un tad tajā viegli apcep sīpolu. Kāpostus ūdenī novāra mīkstus....Skatīt recepti

Skābi kāposti ar olu mērci 4.08

Skābus kāpostus izsutina gatavus ar vīnu, taukiem un cukuru, pēc tam vaļīgi iepilda labi iesviestotā cepamā formā. Ar krējumu, olām, sāli un miltiem sakuļ putainu krēma veida mērci, ko uzpilda...Skatīt recepti

Skābi kāposti Vīnes gaumē 4.12

Kāpostus uzliek vārīties aukstā ūdenī. Ja kāposti par skābiem, tiklīdz tie pirmo reizi uzvārījušies, apmaina ūdeni. Apmēram pēc stundas, kad kāposti mīksti, taukos mazliet apcep smalki sakapātu sīpolu un viegli...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
pudiņš , kotletes , apelsinu , Vārīts zandarts , šķiņķis ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Notīrītu zandartu veselu vai sadalītu liek katlā, pārlej ūdeni, pievieno garšsaknes( pētersīļus, burkānus, sīpolus), garšvielas, sāli un vāra, līdz tas
Sēņu buljons
Kaltētas baravikas noskalo, aplaucē, pārlej ar ūdeni un ļauj 3-4 stundas uzbriest. Pec tam baravikas vāra uzlējuma ūdenī apmēram 50
Auzu pārslas izsijā, apgrauzdē izkausēta sviestā (125gr), atdzesē un pievieno sviestam, kas saputots ar cukuru. Auzu pārslu masai pievieno sarīvētu
Labi notīrītu mēli vāra sālsūdenī. Kad mēle mīksta, to izņem, noskalo aukstā ūdenī, notīra balto ādiņu un mēli sagriež šķēlēs. Mērce:
Visu sajauc , cep veidnē apmēram 45 min.
Siltam pienam pieliek raugu, piesijā miltus, samaisa pāri mīklu, uzraudzē un pieliek kausētu sviestu, cukuru, sāli, sijā miltus, tad mīca
Notīrītus, noskalotus kartupeļus tīrā drānā nosusina, sagriež stienīšos vai plānās šķēlītēs, liek pannā sakarsētās taukvielāš un cep, ik pa brīdim

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180