Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "sinepju mērce"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 7 rezultāti


Pikantā sinepju mērce II

Miltus sviestā sacep brūnus. Sīpolus un gurķi smalki sagriež, pievieno apceptajiem miltiem un pārlej ar buljonu, pievieno etiķi un uz lēnas uguns vāra. izvāra mērci, pēc garšas pievieno garšvielas, ... »

Sinepju mērce ar zaļumiem

Sakarsētā sviestā ieber miltus, maisot uzkarsē. Mērci pārmaisot pievieno buljonu, sāli, cukuru, citronu sulu un sinepes, kuras sajauktas ar olas dzeltenumu un krējumu. Pēc sinepju pievienošanas mērci vairs nekarsē. Mērcei ... »

Sinepju mērce
Sinepju mērce Gaida sinepes samaisa ar sarīvētu sīpolu, galda etiķi, sāli un cukuru pēc garšas. Pievieno eļļu (attiecībā pret sinepēm 2:1) un vēlreiz visu labi samaisa. ... »
Pikanta sinepju mērce

Cieta novārītus olu dzeltenumus izberž caur sietiņu, klāt pa pilienam, pastāvīgi maisot piepilina galda eļļu, un kad mērce kādu pusstundu maisīta, to sajauc ar sāli, portvīnu, gatavām sinepēm, baltiem pipariem, ... »

Sinepju mērce I

Cieti novārītus olu dzeltenumus samīca ar galda eļļu, etiķi, sāli, sinepēm un cukuru, sajauc ar aukstu, attaukotu, buljonu un izberž caur sietiņu.. Galdā mērci dod pie auksta gaļas vai zivs ... »

Sinepju mērce

Miltus uzcep uz pannas brūnus ar sviestu un tad uzvāra ar buljonu, sagatavotām sinepēm un sāli, pēc tam vēl izberž caur sietiņu. Ja patīk, mērcei var piejaukt kādu lāsi stiprāka ... »

Olas sinepju mērcē

Olas ieliek verdošā ūdenī un 3 m. vāra uz ātras uguns, tad ieliek aukstā ūdenī, un atdzisušas noloba. Krējumam pieliek sāli un sinepes, samaisa un pārlej olām. Galdā pasniedz aukstā ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ievārījums , zivis , Biešu salāti , gaļa , Cepts zandarts ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Mežrozīšu augļiem izņem sēklas un serdes, tad tos dažas minūtes vāra vīnā, pieliekot buljonam cukuru. Šo mērci pasniedz galdā pie
Sasmalcinātu gaļu, selerijas un ābolus samaisa ar putukrējumu, kam pēc saputošanas pievienota majonēze, garšvielas. Visu uzmanīgi izcila, lai nezustu
Jēra gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, piparus, apmērcē sakultā olā un apviļā rīvmaizē, kam pievienots nedaudz sarīvēta siera. Sakarsētos
Garšvielas Izvēlas jaunu, vidēju treknu sivēna gaļu. Galvu pārcērt uz pusēm, izņem smadzenes un nomazgā. Kājas pārcērt un arī sānu
Putraimus noskalo, pārlej ar karstu ūdeni un vāra. Kartupeļus notīra, sagriež nelielos gabaliņos un pievieno pusmīkstiem putraimiem. Biezputru turpina vārīt
Ogļhidrāti
Ogļhidrātu veidi ir cukuri, ciete un celuloze. Visiem šiem ogļhidrātu veidiem uzturā ir sava nozīme. Cukuri labi šķīst ūdenī, līdz ar
Sarīvētiem mārrutkiem pievieno skābu krējumu, sāli, cukuru un samaisa. Lieto pie kartupeļu ēdieniem ar gaļas papildinājumu.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180